Ce face și cum arată Raluca Moianu, după ce s-a retras din televiziune. Se reface după moartea soțului

Publicat pe

Raluca Moianu s-a retras din televiziune și se reface după moartea soțului ei. Fosta prezentatoare TV se ocupă de creșterea fetiței sale, dar și predă la o școală de televiziune.

Fosta prezentatoare a emisiunii 'Iartă-mă' de la TVR 1 încearcă să se refacă după moartea soțului, iar fiica ei este cea care îi dă cea mai mare putere. De curând a fost ziua de naștere a Marei, iar vedeta i-a pregătit o surpriză.

'Aseară au venit prietenii ei cu tort, să-i facă o surpriză, în complicitate cu mama. Ea nu înțelegea de ce nu-i răspunde nimeni la telefon, nu știa că eu vorbesc cu prietenii ei și îi așteptăm. Am avut un an foarte greu. Dar tati o să rămână mereu cu noi. Știm că ne veghează, din Cer. Mara e o fire sportivă, seamănă cu tatăl ei. E un copil bun, știe ce-și dorește, învață bine, dar ca fiecare adolescent are momentele ei, însă ne desurcăm. Mara știe că tăticul nostru e tot timpul cu noi'.', a declarat Raluca Moianu pentru click.ro.

Soțul Ralucăi Moianu a murit la 50 de ani

În anul 2018, soțul Ralucăi Moianu s-a stins din viață, după o luptă cu cancerul. Marius Ancuța a murit la doar 50 de ani, iar suferința a fost extraordinar de mare pentru toată lumea.

„Sunt bine, am un copil şi pentru el sunt bine. Eu sunt o persoană puternică. Mi-a spus înainte să plece că pleacă liniştit că ştie că sunt lângă Mara. Mario nu ar fi vrut să se ştie că este bolnav. La început i s-a spus că este norocos şi am sperat că o să fie bine. După operaţie a făcut o infecţie. Este complicat să dăm vina pe ceva, avem medici foarte buni, am întâlnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt îngrozitoare. Este clar că în România este bine să fii sănătos. În luna mai a comentat meciuri, a făcut un efort extraordinar. Cred că singurul lui regret este că ne-a lăsat singure, a spus Raluca Moianu la „Agenţia Vip, de la Antena Stars.

Fosta prezentatoare TV a povestit despre momentele dureroase prin care trecea soțul ei. Raluca Moianu și Marius Ancuța au împreună o fetiță.

„Soţul meu a fost un tip mândru şi nu a fost nicio zi bolnav. Timp de 57 de zile a luat antibiotice foarte puternice. Statisticile spun că cei care sunt diagnosticaţi cu această maladie supravieţuiesc un an, un an şi jumătate.  El a făcut tot ce a putut. La un moment dat mi-a spus: «Şi dacă am să mor, am să comentez Campionatul Modial de Snooker» (…). A făcut un efort extraordinar în mai, pentru că el abia se mai ţinea pe picioare. Ulterior, au fost nişte săptămâni foarte urâte, a făcut radioterapie, dar au fost efecte pozitive pe o durată scurtă. Slăbise, se schimbase… (…). Copila mea e puternică, seamănă cu el, e mândră ca el şi mi-a spus: «Nu vreau să mi se plângă de milă». (…)', a mai declarat Raluca Moianu.

Ce face și cum arată Raluca Moianu, după ce s-a retras din televiziune. Se reface după moartea soțuluiCe face și cum arată Raluca Moianu, după ce s-a retras din televiziune. Se reface după moartea soțului

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter