Camelia Potec se căsătoreşte. După ce a devenit mamă, marea sportivă va păşi în faţa ofiţerului stării civile

Publicat pe

Camelia Potec se căsătoreşte. Marea sportivă a luat decizia împreună cu soţul său, cel pe care îl ţine departe de camerele de filmat. Iată toate detaliile evenimentului. 

În urmă cu două luni, familia sportivei şi toţi prietenii au mers la biserică pentru creştinarea micuţei Caelia Ioana. Toţi s-au simţit minunat, la un aşa eveniment special. Iată că acum este şi momentul părinţilor ei. Cei doi îşi vor uni destinele. Au în plan să facă o petrecere mare aproape de Bucureşti, într-o locaţie de vis.

„Nunta va avea loc în Bucureşti sau lângă Bucureşti. Trebuie să fie o locaţie cu o apă lângă. Ne dorim să iasă totul cum trebuie. Nu am găsit nimic momentan. Mai căutăm, nu renunţăm”, a spus Camelia Potec la TV.

În urmă cu ceva vreme, sportiva a vorbit într-un interviu exclusiv VIVA! despre misteriosul său partener.

Spune-ne ceva despre iubitul tău… Nimeni nu îi știe identitatea…

„Suntem împreună de la începutul verii trceute, dar el are acum niște proiecte profesionale și nu vrea să se expună deloc, deocamdată.”

Camelia Potec, apariţie uimitoare după ce a născut

Caelia Ioana s-a grăbit să vină cât mai repede pe lume, aşa că în septembrie micuţa şi-a surprins părinţii. Era programată naşterea abia peste două săptămâni, dar ea era nerăbdătoare să stea la sânul mămicii ei. Aşa de iute a trecut timpul că au sărbătorit împreună şi prima aniversare.

Cameliei Potec îi era teamă de această perioadă, credea că nu o să se descurce, că nu o să fie o mamă suficient de bună pentru micuţa ei fiică. Dimpotrivă, Caelia a luat în greutate, îi merge foarte bine, semn că are parte de toată atenţia de care are nevoie.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter