Cum arăta Jojo la debut. În anul 2000 era încă adolescentă și purta muuult roz!

Publicat pe
Cum arăta Jojo la debut. În anul 2000 era încă adolescentă și purta muuult roz!Cum arăta Jojo la debut. În anul 2000 era încă adolescentă și purta muuult roz!

Pare greu de crezut, dar sunt peste 20 de ani de când Jojo s-a lansat în showbiz. De-a lungul timpului, vedeta, care are astăzi o viață de familie împlinită, a trecut prin numeroase transformări. Iată cum arăta blonda la debut, pe vremea când era încă adolescentă.

În ultimii ani, a preferat să fie identificată în viața publică mai degrabă cu numele real, Cătălina Grama, decât cu 'Jojo'. Majoritatea dintre noi, însă, o numim în continuare așa, poate și pentru că sunt deja vreo 24 de ani de când blonda s-a lansat în showbiz.

A debutat în televiziune în 1995, la doar 14 ani, iar la scurt timp s-a lansat și în muzică, cu trupa U-nite. Între 1998 și 2001 a devenit extrem de populară ca prezentator al emisiunii pentru copii de pe TVR1, Kiki Riki Miki. În anul 2000 se lansa solo în muzică și făcea senzație cu melodia care nu mai are nevoie de nicio prezentare, 'Roz'. Aceasta este perioada în care revista VIVA! a realizat o ședință doto cu Cătălina, pe când avea în jur de 20 de ani.

Aflată în această perioadă în centrul atenției, alături de iubitul său, Paul Ipate, cu Asia Express, Cătălina Grama ne-a povestit de perioada de început, pe care o evocă fotografiile din galeria noastră foto, realizate în anul 2000.

Jojo, despre perioada de debut: 'Paul detestă piesa Roz'

Am dat recent peste o poză cu tine în arhiva VIVA, de pe vremea când purtai roz și cântai 'roz este lumea toată'. Ai momente când te uiți la fotografii vechi și îți spui 'ce-o fi fost în capul meu?'

Am avut și astfel de momente. Însă am început să le privesc cu drag și nostalgie pentru că dincolo de factorul fashion și imagine, aceea chiar a fost o perioadă incredibilă din viața mea, frumoasă tare. Și mă bucură că am evoluat ca stil și personalitate. Oricum, aveam 18 ani când am scris acele versuri. Încă mai cred că viața e roz și roz este lumea toată. Mi-am făcut și un hashtag asa. (râde) Viața chiar e roz dacă știi să te bucuri de experiențele pe care ți le oferă și mai ales dacă știi să alegi ce să faci cu ele. Bucuria este accesibilă pentru orice om de pe planetă. E o alegere.

Paul ce reacții are când vede fotografii cu tine din anii 2000?

Paul zice că arăt mult mai bine acum. Oricum, detestă piesa 'Roz'. (râde) Bine, nici nu ar avea ce să iubească prea mult la ea. E o piesă scrisă de un copil pentru copii. Pentru că eu la 18 ani eram încă un copil. Și da, e mirat, dar și impresionat de toate etapele prin care am trecut. Toți avem etapele noastre.

Îți mai spune cineva Jojo? Te deranjează?

Foarte mulți oameni încă mă mai strigă Jojo. Majoritatea îmi spun Cătălina. Toni Grecu, de exemplu, așa îmi spune: Jojo. Pentru că așa e obișnuit. Pentru că eu aveam 20 de ani când l-am întâlnit. Nu mă deranjează. Jojo e rezultatul anilor mei de muncă din adolescență și nu numai. Cătălina e mândră de Jojo.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter