Jojo și Paul Ipate au cedat nervos la ”Asia Express”: ”A fost un test foarte important pentru relația noastră”

Publicat pe
Jojo și Paul Ipate au cedat nervos la 'Asia Express': 'A fost un test foarte important pentru relația noastră'Jojo și Paul Ipate au cedat nervos la 'Asia Express': 'A fost un test foarte important pentru relația noastră'

Din 2014, Cătălina Grama și Paul Ipate formează unul dintre cele mai simpatice cupluri de la noi și pare că, într-un showbiz zguduit zilnic de noi despărțiri, relația lor merge ca pe roate. Jojo ne-a mărturisit, însă, că experiența 'Asia Express„ le-a pus la încercare sentimentele.

Cătălina Grama și Paul Ipate sunt împreună din 2014 și, deși au ales să nu se căsătorească, pare că relația lor este una dintre cele mai sudate din showbiz. Au împreună o fetiță, Zora, în vârstă de doi ani, și pe Achim, băiețelul Cătălinei din relația anterioară, în vârstă de șapte ani.

Cu ocazia participării la 'Asia Express' (Antena 1), relația celor doi a luat-o pe o pantă descendentă. Din cauza presiunii, oboselii, cursei contra cronometru  și a situațiilor-limită în care cei doi au fost puși, au apărut disensiunile de cuplu. 'E normal ca atunci când ești supus unor situații-limită și ești mereu în competiție să apară și astfel de episoade. Important este că ne-am reglat divergențele rapid. La fel se întâmplă și în viața de zi cu zi. Evident că mai avem și noi zilele noastre ploioase, însă încercăm să ne ascultăm unul pe celălalt și să tragem concluziile bune pentru noi și copiii noștri', ne-a povestit Cătălina Grama.

Cătălina Grama s-a certat cu Paul Ipate la 'Asia Express'

De asemenea, Jojo a recunoscut că 'Asia Express' (nr noul sezon va debuta pe 10 februarie) le-a pus la încercare dragostea și că s-a temut de un deznodământ nu tocmai fericit :  Experiența 'Asia Express' a fost cu siguranță un test foarte important pentru relația noastră. Sincer, niciunul nu a crezut că vom rezista atât de bine acestui test. Am avut în mod evident tot felul de momente în care ne-am mai contrazis și supărat. Însă aceste certuri au fost rezultatul presiunii, lipsei de mâncare, efortului fizic supraomenesc uneori și a lipsei de odihnă. Oricum, să vezi doi moldoveni certându-se e foarte interesant. Mai ales că amândoi avem personalități puternice și suntem și încăpățânați. Însă cele mai importante au fost momentele în care am descoperit cât de mult ne putem baza unul pe celălalt. Că orice ar fi pe lume, și în cele mai grele momente, când pare că nu mai este nimic de făcut, Paul este lângă mine trup și suflet și eu pentru el. Suntem doi luptători în adevăratul sens al cuvântului și veți avea ocazia să vedeți cum funcționează echipa noastră în cele mai grele situații.

Foto: Antena 1

Citește și:

Gina Pistol şi Smiley, primele fotografii din filmul „Oh, Ramona' în care joacă împreună

Loredana Groza, vacanță de vis în Dubai. A stat la hotelul unde s-au cazat și Jennifer Lopez și Naomi Campbell

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter