Relația lui Victor Slav cu Raluca este din ce în ce mai serioasă. Prezentatorul TV și-a prezentat noua iubită rudelor

Publicat pe

Relația lui Victor Slav cu Raluca Silea pare că merge din ce în ce mai bine, însă aceștia sunt destul de discreți și preferă să își trăiască viața departe de ochii curioșilor. De curând, prezentatorul TV a făcut pasul cel mare și a prezentat-o pe noua iubită rudelor sale.

De șase luni, Victor Slav și Raluca Silea formează un cuplu, însă au preferat să-și consume relația în tăcere. După ce în presă s-a aflat că cei doi au o relație și că bruneta este cea care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu, Victor Slav și Raluca și-au asumat relația.

Recent, prezentatorul TV de la Kanal D a luat decizia de a o prezenta pe noua lui iubită prietenilor lui, dar și rudelor. Ceea ce înseamnă că relația dintre Victor Slav și Raluca este mai mult decât serioasă.

Se pare că nu mai este nicio cale de împăcare între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, mai ales că fiecare are o altă relație acum. Fetița lor, Sofia, are parte de atenția celor doi părinți și nu uită că deși nu mai sunt împreună, ei tot formează o familie.

Din ce îşi câştigă banii Raluca

De câteva luni de zile, Victor Slav trăieşte o poveste de dragoste cu Raluca, departe de ochii tuturor. Nici cei mai pricepuţi paparazzi nu au reuşit să îi surprindă împreună.

Recent, a ieşit la iveală că Ralucăi îi merge foarte bine din punct de vedere financiar. Ea lucrează la o celebră casă de producţie, unde se ocupă de artiştii în vogă ai momentului, cărora le umple agenda de evenimente şi mai are în grijă promovarea unui magazin online de haine dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor

Citește și: Victor Slav și noua iubită nu se mai ascund. Cum l-a fotografiat Raluca pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Citește și: Imagini din perioada în care Anda Adam și Victor Slav formau un cuplu. În 2007 tocmai se mutaseră împreună

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter