Victor Slav și noua iubită nu se mai ascund. Cum l-a fotografiat Raluca pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Publicat pe

Atât Bianca Drăgușanu, cât și Victor Slav și-au făcut altă relație, asta după ce aceștia au decis să o ia fiecare pe drumul lui. Dacă Bianca și-a asumat de la bun început toate relațiile, Victor Slav s-a ferit să le facă publice. Asta până când s-a aflat totul. Prezentatorul TV și noua lui iubită nu se mai ascund deloc. 

Despre relația lui Victor Slav cu Raluca Silea s-a aflat recent, însă cei doi formează un cuplu de câteva luni bune. Cei doi s-au ferit să se afișeze împreună, însă asta nu a mers la nesfârșit, pentru că s-a aflat că fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu mai este singur.

După ce în presă s-a scris în mod repetat despre relația lor, acum Raluca și Victor Slav nu se mai ascund. Recent, prezentatorul TV a jucat ping pong alături de bunul său prieten Cătălin Cazacu, iar femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu i-a fotografiat pe cei doi și l-a pus la ea pe contul de Instagram.

Se pare că Victor Slav și Raluca Silea nu se mai feresc atât de tare acum să se expune, mai ales că nu mai este un secret pentru nimeni că sunt împreună.

Victor Slav și noua iubită nu se mai ascund. Cum l-a fotografiat Raluca pe fostul soț al Biancăi DrăgușanuVictor Slav și noua iubită nu se mai ascund. Cum l-a fotografiat Raluca pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Citește și: Prima imagine cu Victor Slav și iubita lui. Raluca este cea care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Citește și: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au mutat împreună. Ce se întâmplă cu fetiţa ei şi a lui Victor Slav

FOTO: Instagram, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter