Prima imagine cu Victor Slav și iubita lui. Raluca este cea care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Publicat pe

S-au ferit cât s-au ferit, însă a apărut și prima imagine cu Victor Slav și iubita lui. Raluca este cea care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu și cea care îl face acum fericită pe prezentatorul TV de la Kanal D. Cei doi au o relație de câteva luni, însă nimeni nu știa de ea.

De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Victor Slav iubește în liniște. Prezentatorul TV de la Kanal D este îndrăgostit nebunește de Raluca, o fată de oraș care a reușit să-i pună inima pe jar. Cei doi ies des împreună în oraș, însă reușesc de fiecare dată să se ferească de paparazzi. Nu și de data aceasta, pentru că Victor Slav și Raluca au fost fotografiați împreună chiar de prietenii lor, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Nici Victor Slav, dar nici Raluca nu au făcut nicio declarație despre relația lor.

Raluca își dorește să aibă un copil cu Victor

Surprinzător sau nu, relația dintre Victor și Raluca este una extrem de serioasă, iar bruneta i-a pus gând rău prezentatorului TV, după cum se spune în popor. Astfel, la doar câteva luni de la începerea relației, tânăra și-a propus să aibă un copil cu Victor, nu de alta, dar îl consideră tatăl perfect. Rămâne de văzut, însă, dacă și el are intenții la fel de serioase. „Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect', ne-a mai spus aceeași sursă.

Cum își câștigă banii Raluca

Recent, a ieşit la iveală că Ralucăi îi merge foarte bine din punct de vedere financiar. Ea lucrează la o celebră casă de producţie, unde se ocupă de artiştii în vogă ai momentului, cărora le umple agenda de evenimente şi mai are în grijă promovarea unui magazin online de haine dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

Prima imagine cu Victor Slav și iubita lui. Raluca este cea care a înlocuit-o pe Bianca DrăgușanuPrima imagine cu Victor Slav și iubita lui. Raluca este cea care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Citește și: Adevărul despre relația lui Victor Slav cu Raluca. S-au cuplat astă vară, iar prezentatorul TV a curtat-o pe Instagram

Citește și: Ce pensie alimentară îi dă Victor Slav fetiţei pe care o are cu Bianca Drăguşanu. Sofia e foarte apropiată de tatăl ei

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter