Cum arată și cu ce se ocupă Adrian Romcescu. S-a întors în țară după 30 de ani în Danemarca: „Soția mea vrea să se facă româncă...”

Publicat pe

Adrian Romcescu a luat hotărârea de a rămâne definitiv în România după ce, la mijlocul anilor 80, acesta a plecat în Danemarca. El a părăsit țara pentru un trai mai bun, așa cum mulți oameni încercau să facă în perioada comunismului. De asemenea, vrea să o aducă în țară și pe soția sa de origine daneză.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul și compozitorul Adrian Romcescu, acum la vârsta de 65 de ani, a plecat la mijlocul anilor 80 în Damerca. La peste 30 de ani de la acel moment, artistul a anunțat că se întoarce definitiv în România și că vrea să o aducă și pe soția lui.

Adrian Romcescu s-a căsătorit cu Gitte, în vârstă de 64 de ani, pe 20 noiembrie 1986, potrivit Click.ro.

Cum arată și cu ce se ocupă Adrian Romcescu. S-a întors în țară după 30 de ani în Danemarca: „Soția mea vrea să se facă româncă...'Cum arată și cu ce se ocupă Adrian Romcescu. S-a întors în țară după 30 de ani în Danemarca: „Soția mea vrea să se facă româncă...'

Am plecat de nevoie, nu pentru iubire. Așa erau timpurile atunci. Aveam niște prieteni buni în Danemarca. Am plecat la sfârșitul lui 1986, apoi a venit Revoluția și în 1991-1992 mi-am reluat din plin activitatea. Am rămas în Danemarca o grămadă, vreo 30 de ani. Am și cetățenie daneză. În Danemarca făcuse soția mea un bussines', a povestit cântrețul, în emisunea „La Măruță' de la Pro TV.

Citește și: Anda Adam, prima reacție în scandalul cu femeia care i-ar fi dat mesaje soțului ei:„Cineva vrea să-mi facă rău'

Citește și: Alex Bodi a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu.Ce acuzații îi aduce

Citește și: Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis.„Rămâi cel mai frumos spectacol…'

Citește și: Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui:„Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez'/ EXCLUSIV

Adrian Romcescu s-a întors în România pentru părinții lui

Adrian Romcescu s-a întors în România, în anul 2013, pentru părinții lui, care aveau nevoie ajutor, fiind în vârstă. Nu regretă decizia. Ba chiar vrea să o aducă în țară și pe soția lui după pandemie.

Eu zic că tot românul e făcut să vină acasă. În ultimul timp eram împărțit între casa din România și cea din Danemarca. Sunt de opt ani întors acasă. Am avut mare noroc că l-am prins pe tata care s-a prăpădit, acum am grijă de mama. Sunt mămos, o să vină și nevasta mea, dar din cauza situației care este acum în Europa, nu a putut să vină. O să se mute și ea defitinitv aici', a mai povestit Adrian Romcescu.

Cum arată și cu ce se ocupă Adrian Romcescu. S-a întors în țară după 30 de ani în Danemarca: „Soția mea vrea să se facă româncă...'Cum arată și cu ce se ocupă Adrian Romcescu. S-a întors în țară după 30 de ani în Danemarca: „Soția mea vrea să se facă româncă...'

Adrian Romcescu: „Soția mea vrea să se facă româncă'

De asemenea, Adrian Romcescu spune că cele mai mari satisfacții le-a avut tot în România și că nu mai vrea să se mai întoarcă în Danemarca. Ba chiar soția lui iubește mai mult țara noastră decât Danemarca și vrea să devină româncă.

Cele mai mari satisfacții tot aici, în România le-am avut. Eu nu mă mai întorc acolo. Am plecat român, m-am dus în Danemarca și m-am făcut danez. Acum soția mea vrea să se facă româncă. Ea iubește România mai mult decât țara ei. Vrea să trăiască aici cu tot sufletul. Soția mea a învățat românește, dar nu poate să poarte o conversație', a mai spus compozitorul.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter