Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mare al Andrei. El a învățat-o să cânte!

Publicat pe
Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mare al Andrei. El a învățat-o să cânte!Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mare al Andrei. El a învățat-o să cânte!

Succesul Andrei este atât de mare încât foarte puțini știu că artista are un frate cu același talent. Săndel Mihai, cântăreț de muzică populară, este extrem de cunoscut, alături de soția sa, în Diaspora, unde au frecvent turnee. Săndel, cu șapte ani mai mare decât sora sa, a fost cel care a inițiat-o pe Andra în muzică.

Când vine vorba de Andra și familia sa, formată din Cătălin Măruță și cei doi copii, David și Eva, mai toată țara știe informațiile esențiale, artista fiind poate cea mai iubită vedetă din România. Foarte puțini știu, însă, că Andra are un frate mai mare care activează în același domeniu și o face și cu mult succes.

Fratele Andrei are succes ca artist de muzică populară

Alături de soția sa, Aurora, care îi este și parteneră de scenă, Săndel Mihai are foarte multe turnee în Diaspora, unde este foarte cunoscut și îndrăgit ca artist de muzică populară. Cei doi au un băiețel de zece Ani, Vlăduț, și sunt extrem de apropiați de Andra și Cătălin Măruță. În cadrul unei emisiuni tv, Săndel a declarat că atunci când avea zece ani, Andra îl șantaja că îl pârăște părinților dacă nu o ia și pe ea la suc atunci când iese cu Aurora.

Andra a dat un interviu aici la o televiziune locală când era mică și a zis că vrea să fie cea mai mare artistă a României. Eu nu prea am amintiri din copilărie, mă duceam numai la școală și cântam. Tata era foarte strict. Cu Andra începusem la 12-13 ani să mă ocup de ea, să facem vocalize, repetam zilnic. Eu la 12 ani am fost la prima nuntă, Andra de pe la 7-8 ani venea la nunțile cu orchestră și făcea programe. Ne-am câștigat banii de foarte mici. Familia a fost una normală, ne înțelegeam cu toții. Tata a crezut mult în ea. Andra este singura dintre surori care cântă cu vocea. Cea mare este director la un centru de bătrâni, iar cea mijlocie este sora care ne-a îngrijit pe toți, e cosmeticiană', a declarat anul trecut pentru Acces Direct fratele Andrei.

Andra și fratele său au și colaborat muzical. Primul album de muzica populara al Andrei, „De la frate la sora', a apărut în luna februarie a anului 2007, vânzările depășind 60 000 de exemplare.

Foto: Facebook, Libertatea 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter