Mihaela Rădulescu a cunoscut-o pe iubita fiului ei. Ayan i-a cerut acordul mamei

Publicat pe

Are o carte de vizită impresionantă, însă puțini știu că în spatele imaginii glam și al farmecului personal incontestabil stă foarte multă muncă. La 49 de ani, pe care îi afișează cu mândrie, Mihaela Rădulescu nu mai are lucruri de demonstrat decât… ei înseși. Și o face acceptând provocările cu zâmbetul pe buze.

Ayan a împlinit 15 ani și este deja un tânăr superb. Care este primul sfat pe care i l-ai dat tu în privința fetelor?

Să le respecte, să fie mereu un gentleman. I-am spus mereu că niciun bărbat care-și jignește, lovește sau chinuie femeia nu e bărbat adevărat. Și a înțeles bine lecția asta, de asta sunt sigură.

Cum ți-ar plăcea să fie iubita fiului tău? Bănuiesc că momentul e aproape, dacă nu a venit deja…

A venit, da. Și nu-mi doresc decât să-i fie lui bine. În rest, mă abțin. (zâmbește) Ca orice mamă de băiat… și Leoaică, nu-i vreau decât binele puiului meu. Și dacă „binele ăsta e și bine educat, și corect ambalat, cu atât mai… liniștită voi fi. (zâmbește)

Văd că Ayan îți seamănă, ți-a moștenit pasiunea pentru sport. Cu siguranță l-a mobilizat și faptul că are o mamă extrem de fit.

L-am educat cum am putut eu de bine, atât pentru minte și suflet, cât și pentru o viață sănătoasă. Acum are sport în agenda zilnică, fără nicio intervenție din partea mea, deci am făcut bine ce-am făcut. Și, da, am făcut dintotdeauna sporturi împreună și acum mă ia la toate.

Citește continuarea interviului în numărul de aprilie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei. 

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

Mihaela Rădulescu vorbește despre operațiile estetice, după ce toți au criticat-o

Poate mulți dintre voi v-ați întrebat care este secretul reușitei Mihaelei Rădulescu, ce o recomandă ca fiind una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul autohton, și nu de ieri, de azi, ci de 25 de ani, performanță greu de egalat.

Parafrazând o sintagmă celebră, Mihaela ar putea răspunde, cu umorul care o caracterizează, „vocea și talentul meu. Iar noi am adăuga: ambiția, te­nacitatea, asumarea, profesionalismul și, nu în ultimul rând, onestitatea.

Foto: Facebook, VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter