Mihaela Rădulescu vorbește despre operațiile estetice, după ce toți au criticat-o: "Ce mi-am dorit să fac am făcut!"

Publicat pe de Oana Pantazi

Are o carte de vizită impresionantă, însă puțini știu că în spatele imaginii glam și al farmecului personal incontestabil stă foarte multă muncă. La 49 de ani, pe care îi afișează cu mândrie, Mihaela Rădulescu nu mai are lucruri de demonstrat decât… ei înseși. Și o face acceptând provocările cu zâmbetul pe buze. Iată ce spune vedeta despre oprațiile estetice, după ce a fost criticată de fani!

Poate mulți dintre voi v-ați întrebat care este secretul reușitei Mihaelei Rădulescu, ce o recomandă ca fiind una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul autohton, și nu de ieri, de azi, ci de 25 de ani, performanță greu de egalat. Parafrazând o sintagmă celebră, Mihaela ar putea răspunde, cu umorul care o caracterizează, „vocea și talentul meu. Iar noi am adăuga: ambiția, te­nacitatea, asumarea, profesionalismul și, nu în ultimul rând, onestitatea.

Spre deosebire de multe vedete (unele dintre ele, cu ghilimelele de rigoare), drumul Mihaelei în televiziune nu a fost unul ușor, pentru că cea supranumită acum „Diva de la Monaco nu s-a născut cu lingurița de argint în gură, ci a pornit de jos. S-a luptat cu prejudecățile și a reușit să demonstreze că frumusețea dublată de inteligență merită o șansă. Când a greșit, fie în viața personală, fie în cea profesională, a știut să învețe din eșecuri și a mers mai departe. Nu s-a temut de provocări, s-a reinventat de multe ori de-a lungul anilor, iar asta a ținut-o me­reu în atenția publicului.

Coperta VIVA! aprilie 2019

Viața ei a fost permanent pusă sub lupă – în­cepând cu aspectul fizic și în­cheind cu bărbații pe care i-a iubit –, a fost și adulată, și con­testată, însă cu un lucru sunt de acord atât cei care o iu­besc, cât și cei care nu o agre­ează: Mihaela Rădulescu face parte din lista scurtă a profesioniștilor din televiziu­ne. Vedeta ne-a povestit, cu haz și cu asumare, într-un interviu de o sinceritate de-zarmantă, atât despre cel mai recent proiect de tele­viziune în care este impli­cată, „Ferma – Un nou început!, despre debutul în meserie și alegerile pe care le-a făcut, cât și des­pre povestea ei de dra­goste și despre cei doi bărbați importanți din viața ei: Felix și Ayan.

Mihaela Rădulescu nu ține diete!

Probabil că ai obosit tot vorbind despre asta, dar care ți-e secretul, cum de arăți așa de bine?

Arăt cum arată multe femei la vârsta mea, mai ales cele care se îngrijesc temei­nic, fac sport și… sunt iubite. Nefericirea încurcă groaznic metabolismul, cam tot atât de mult ca lenea. Sunt mega activă și mă trezesc cu chef de viață, cu zâmbete, cu energie bună. Restul e… viața. Și în­cerc să fie mereu „at its best.

Cu siguranță, în afară de sport, ții și o dietă corespunzătoare. Ce nu mă­nânci niciodată și care sunt plăcerile tale vinovate?

Nu țin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantități mari, nu stau ne­mâncată mai mult de 3 ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie și nu uit de mine.

Cât mit și cât adevăr este în poveștile despre operațiile tale estetice? Nu că ar fi o crimă să faci mici „ajus­tări pe ici, pe colo…

Ce mi-am dorit să fac am făcut. Și nu mă interesează ce părere au alții despre alegerile mele. E și asta o cheiță a suc­cesului, până la urmă.

Citiți articolul integral în numărul de aprilie al revistei VIVA!, disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter