Mihaela Rădulescu, primele declarații despre căsătoria cu Felix Baumgartner: "Nu văd de ce aș mai face asta" / Exclusiv

Publicat pe de Oana Pantazi

Are o carte de vizită impresionantă, însă puțini știu că în spatele imaginii glam și al farmecului personal incontestabil stă foarte multă muncă. La 49 de ani, pe care îi afișează cu mândrie, Mihaela Rădulescu nu mai are lucruri de demonstrat decât… ei înseși. Și o face acceptând provocările cu zâmbetul pe buze.

Poate mulți dintre voi v-ați întrebat care este secretul reușitei Mihaelei Rădulescu, ce o recomandă ca fiind una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul autohton, și nu de ieri, de azi, ci de 25 de ani, performanță greu de egalat. Parafrazând o sintagmă celebră, Mihaela ar putea răspunde, cu umorul care o caracterizează, „vocea și talentul meu. Iar noi am adăuga: ambiția, te­nacitatea, asumarea, profesionalismul și, nu în ultimul rând, onestitatea. Spre deosebire de multe vedete (unele dintre ele, cu ghilimelele de rigoare), drumul Mihaelei în televiziune nu a fost unul ușor, pentru că cea supranumită acum „Diva de la Monaco nu s-a născut cu lingurița de argint în gură, ci a pornit de jos. S-a luptat cu prejudecățile și a reușit să demonstreze că frumusețea dublată de inteligență merită o șansă. Când a greșit, fie în viața personală, fie în cea profesională, a știut să învețe din eșecuri și a mers mai departe. Nu s-a temut de provocări, s-a reinventat de multe ori de-a lungul anilor, iar asta a ținut-o me­reu în atenția publicului.

Coperta VIVA! aprilie 2019

Viața ei a fost permanent pusă sub lupă – în­cepând cu aspectul fizic și în­cheind cu bărbații pe care i-a iubit –, a fost și adulată, și con­testată, însă cu un lucru sunt de acord atât cei care o iu­besc, cât și cei care nu o agre­ează: Mihaela Rădulescu face parte din lista scurtă a profesioniștilor din televiziu­ne. Vedeta ne-a povestit, cu haz și cu asumare, într-un interviu de o sinceritate de-zarmantă, atât despre cel mai recent proiect de tele­viziune în care este impli­cată, „Ferma – Un nou început!, despre debutul în meserie și alegerile pe care le-a făcut, cât și des­pre povestea ei de dra­goste și despre cei doi bărbați importanți din viața ei: Felix și Ayan.

De-a lungul carierei, ai realizat inter­viuri cu Robert De Niro, Benjamin Netanyahu, Quentin Tarantino, Emir Kusturica și… Felix Baumgartner. A fost dragoste la prima vedere?

Cam da. Sau… o atracție de ambele părți, puternică și bine sincronizată. Cred că am fost și norocoși – eram amândoi liberi în acel moment, nu am rănit pe nimeni, nu ne-a încurcat nimeni.

Tu și Felix sunteți de 5 ani împreu­nă. În afara faptului că aveți pasiuni comune, care este secretul relației voastre? Cum îți faci bărbatul să aibă ochi doar pentru tine?

Nefăcând niciun efort de… gelozie sau acaparare. Cred că ăsta e și secretul de a rămâne fericiți pe termen mai lung. Suntem împreună pentru că ne iubim, vorbim, ne susținem reciproc, ne dăm spațiu când e cazul, ne reglăm bine progra­mele, avem tabieturi de cuplu și pasiuni comune.

Ce relație există între Felix și fiul tău? Cum vede Ayan o eventuală căsătorie între tine și iubitul tău?

De prietenie. Nu există discuții despre căsătorie, nu văd de ce aș mai face asta. Fiul meu și Felix se înțeleg grozav, fac sporturi împreu­nă, dar Ayan are și un tată mi­nunat, pe care nu-l poate înlo­cui nimeni.

Citiți articolul integral în numărul de aprilie al revistei VIVA!, disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter