Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mircea Badea. N-ai zice că sunt frați!

Publicat pe
Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mircea Badea. N-ai zice că sunt frați!Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mircea Badea. N-ai zice că sunt frați!

Mircea Badea e atât de discret cu viața de familie, încât foarte puțini știu că acesta are o soră. Natalia Cristina Badea a avut de-a lungul timpului diverse joburi de invidiat iar acum, la 40 de ani, își lansează a treia carte. Invitată la o emisiune tv alături de fratele său, Natalia a vorbit despre noul său roman, dar și despre familia ei.

Deși Mircea Badea este discret când vine vorba de familia lui, vorbește totuși în fiecare zi de sora sa, Natalia Badea. Asta pentru că celebrul slogan cu care își încheie de ani de zile  fiecare ediție 'În gura presei' este, de fapt, creația acesteia.

Cu ce se ocupă sora lui Mircea Badea

Invitată în platoul Antena 3 alături de fratele său, Natalia a vorbit despre preocupările sale, dezvăluind că tocmai și-a publicat primul roman, 'Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!', ce prezintă o poveste de dragoste. Spectaculos la creația sa este faptul că cele 318 pagini ale romanului au fost scrise integral pe telefonul mobil, așa cum i-a mărturisit lui Mihai Gâdea: 'Împlinesc o vârstă rotundă și mi-am dăruit un autoroman. Am zis să îl scot acum. L-am scris tot pe telefonul mobil. Am încercat pe foi, am încercat pe laptop, dar nu am reușit. M-am gândit să îi și contactez pe cei de la Cartea Recordurilor să îi întreb dacă a mai făcut cineva așa. Romanul are șapte povești de iubire, o singură protagonistă, Clara Stănescu și fiecare poveste are o etichetă. Ea organizează o cină misterioasă. Finalul este unul foarte neașteptat', a declarat Naty Badea la Sinteza Zilei, adăugând că cel mai mare critic a fost mama ei și a lui Mircea Badea, care este redactor de carte.

Sora lui Mircea Badea este producător tv, profesoară de italiană și în trecut a lucrat patru ani ca translator la Cotroceni, în timpul mandatului lui Emil Constantinescu. Natalia nu se află la prima experiență ca scriitor, ci la a treia. Aceasta a mai publicat două volume de poezie, „Sunt Aici!' şi „Sunt încă Aici'. Sora celebrului prezentator tv are o fetiță, Ana, cu care petrece foarte mult timp și pe care Mircea Badea o alintă 'Rontzi'.

Foto: Facebook, captură tv

Citește și:

Mihaela Rădulescu vorbește despre operațiile estetice, după ce toți au criticat-o: „Ce mi-am dorit să fac am făcut!'

Gina Pistol, depre relația cu Smiley și viitorul lor: 'Nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii!'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter