Cum arată și cu ce se ocupă soția noului premier Ludovic Orban. Femeia care nu apare niciodată în public alături de soțul său este psiholog

Publicat pe
Cum arată și cu ce se ocupă soția noului premier Ludovic Orban. Femeia care nu apare niciodată în public alături de soțul său este psihologCum arată și cu ce se ocupă soția noului premier Ludovic Orban. Femeia care nu apare niciodată în public alături de soțul său este psiholog

Ludovic Orban a fost desemnat noul prim-ministru al României. Activ în politică de peste 20 de ani, despre cariera acestuia sunt puține necunoscute, însă viața personală este învăluită în mister. Orban este căsătorit de mulți ani cu Mihaela, o femeie frumoasă, dar despre care nu se știe mai nimic. Iată cine este Mihaela Orban.

După ce Guvernul condus de Viorica Dăncilă a căzut prin moțiune de cenzură, a fost desemnat noul premier, în persoana lui Ludovic Orban. De peste 20 de ani în politică, despre activitatea profesională a acestuia se știe totul, dar mai nimic despre viața privată.

Cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, în vârstă de 56 de ani, este căsătorit de mulți ani cu Mihaela Orban, o femeie extrem de discretă, foarte rar surprinsă în compania soțului său în contexte publice.

Femeia și-a ales o cu totul altă meserie, mai puțin expusă, dar extrem de importantă. Mihaela este director la o grădiniță privată din București, fiind foarte implicată în educația copiilor.

Soția premierului României este de formație psiholog și psihopedagog și ocupă și funcția de consilier la o asociație ce vizează activități educaționale.

Mihaela și Ludovic Orban au un băiat, Tudor, acum student.

Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis să formeze noul guvern

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a fost desemnat de preşedintele Klaus Iohannis să formeze noul guvern după demiterea prin moțiune de cenzură a Guvernului Viorica Dăncilă, precizând că guvernul va avea un mandat scurt. Ludovic Orban trebuie să prezinte în 10 zile lista Guvernului pentru a obţine votul de învestitură al Parlamentului.

„Acum putine zile a trecut motiunea de cenzura si a trecut guvernul pesedist si e foarte bine asa pentru ca PSD din 2017 incoace a avut 3 guverne care au daunat grav Romaniei. PSD aminhibat efectiv dezvoltarea Romaniei si ne-a tinut pe toti pe loc. Acest lucru a fost constatat pana la urma de toate partidele din opozitie. In acest fel a fost posibila motiunea de cenzura care a fost un real succes pt opozitie. Dupa consultarile cu partidele am tras concluzia ca se contureaza un Guvern in jurul PNL-ului. Guvernul instalat in zilele urmatoare va avea un mandat scurt, pana la alegerile parlamentare. Personal cred ca alegerile anticipate sunt o solutie foarte buna, dar nu acum cu guvernul Dancila interimar. Fiecare zi cu acest guvern esuat e o zi pierduta pentru Romania. Am decis sa desemnez urmatorul premier in persoana in persoana lui Ludovic Orban’, a precizat Klaus Iohannis.

Foto: Libertatea, Instagram

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter