Cum arată și cu se ocupă soția lui Dan Negru. Este foarte frumoasă, dar apare extrem de rar în public! FOTO RARĂ!

Publicat pe
Cum arată și cu se ocupă soția lui Dan Negru. Este foarte frumoasă, dar apare extrem de rar în public! FOTO RARĂ!Cum arată și cu se ocupă soția lui Dan Negru. Este foarte frumoasă, dar apare extrem de rar în public! FOTO RARĂ!

Toată lumea îl cunoaște pe Dan Negru, dar nimeni nu știe cum arată soția lui, care i-a dăruit doi copii. Prezentatorul tv apare extrem de rar în public în formula de cuplu, însă a făcut o excepție la botezul copilului Alessandrei Stoicescu. Iată cât de frumoasă este Codruța Negru!

Pe cât de expus este Dan Negru ca prezentator tv, pe atât de discret este când vine vorba de familia lui. De fapt, este eveniment când pune în social media fotografii cu soția și copiii, atât de rare sunt situațiile în care face astfel de gesturi.

În ciuda discreției, Dan Negru a făcut o excepție cu ocazia botezului copilului Alessandrei Stoicescu. Prezentatorul tv a venit la botez alături de soția sa, Codruța, o brunetă elegantă și extrem de frumoasă, cu care acesta este căsătorit de mulți ani și care i-a dăruit doi copii: Dana (9 ani) și Bogdan (7 ani).

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Negru

Codruța este de profesie medic stomatolog, unul care se pricepe și la business, având propria sa clinică medicală. Singura ocazie în care Dan Negru a pozat alături de soția sa pentru o publicație a fost în 2010, când fiica cea mare a cuplului abia venise pe lume.

'E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden', a declarat Dan Negru pentru VIVA!.

Întrebat care este secretul mariajului său longevivcu Codruța, prezentatorul a răspuns: 'Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic'.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter