Neti Sandu, adevărul despre viața la 61 de ani și operațiile estetice: ”Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri…”

Publicat pe
Neti Sandu, adevărul despre viața la 61 de ani și operațiile estetice: 'Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri…'Neti Sandu, adevărul despre viața la 61 de ani și operațiile estetice: 'Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri…'

E vedetă de 25 de ani, dar în același timp este una dintre cele mai discrete persoane publice. Ne spune în fiecare dimineață la Pro TV ce ne-au pregătit astrele, dar ea vorbește foarte rar despre viața sa. Neti Sandu ne-a povestit de ce iese rar din casă, ce părere are de operații estetice și de ce nu vrea să-și corecteze ridurile.

De ce vă vedem atât de rar la evenimente mondene? Nu prea ieșiți în lume.

Evenimentele au loc prea târziu. Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. Culcându-mă devreme, nu am cum să vin la evenimente. În primul rând, nu mai pot. De la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Chiar nu pot să vin la evenimente.

Și faceți asta de 25 de ani. Mai rezistați?

Păi nu prea. (râde) Ideea e așa: dacă te dozezi cum trebuie, până la urmă reziști. Dar aceleași lucruri pe care le făceam cu mai multă ușurință în trecut, se fac mai greu acum.

VIVA! de octombrie

VIVA! de octombrie

Impresia mea e că fără dumneavoastră ar sta planetele în loc, atât de mult m-am obișnuit să vă aud prognoza.

Așa pare. Dacă sunt zilnic de 25 de ani la televizor, așa pare. Dar până la urmă foarte ușor poate să treacă lumea peste, sunt convinsă.

Persoanele care lucrează în meserii unde imaginea contează, pot gestiona greu înaintarea în vârstă. Sunteți confortabilă cu trecerea timpului?

Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri, dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea de depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită. Nu sunt pentru alte modificări, pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit. Nu știu unde au încăput toți acești 61 de ani, mă simt și tânără și bătrână. Resimt vârsta într-un fel, pe de altă parte nu o văd în toate momentele. Eu mă accept așa cum sunt, dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu. Nu contează, important e că eu nu simt nevoia să schimb nimic la mine. Da, aș vrea să nu se vadă ridurile, cum îți spuneam, dar nu sunt în stare să fac ceva în privința asta, deoarece și dacă nu s-ar mai vedea, ce se întâmplă? Eu pot trăi cu mine așa și nu mi-a spus nimeni că ar trebui să schimb ceva. Înseamnă că și lumea mă acceptă astfel, pentru că de la bun început, eu nu am plecat cu statutul de diva, eu am ceva de spus. Și dacă am ceva de spus, mi se acceptă și ridurile, așa cred. Dar important e ce simt eu.

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter