Cum arată soția lui Dan Petrescu la 43 de ani. Ce bea Adriana în fiecare dimineață pentru a se menține suplă

Publicat pe

Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni antrenori ai României și, pe deasupra, un bărbat fericit. Soția sa, Adriana Petrescu, este una dintre cele mai frumoase soții de sportivi, iar, la cei 43 de ani ai săi, arată impecabil. Adriana are câteva trucuri la care apelează pentru a se menține în forme. Unele dintre ele mult mai puțin costisitoare decât ai bănui.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj,este căsătorit de 12 ani cu Adriana Petrescu, care i-a dăruit o fetiță, Jennifer. Cei trei duc o viață liniștită și, așa cum e de așteptat, îndestulată. Totuși, trucurile la care apelează Adriana pentrua se menține în formă sunt la îndemâna oricui. La cei 43 de ani ai săi, partenera de viață a lui Petrescu este una dintre cele mai invidiate soții de fotbaliști, arătând impecabil.

Dieta soției lui Dan Petrescu. Sport și apă cu lămâie în fiecare dimineață


'Sportul este esențial în viață mea și încerc să îl practic pe cât des posibil, chiar și atunci când sunt în vacanță, într-un alt oraș sau într-o altă țară. E un stil de viață, o obișnuință și nu mi se pare deloc înțelept să inventezi tot felul de scuze că să nu faci mișcare. Toți suntem obosiți, toți avem zile grele, dar dacă ne dorim cu adevărat găsim timp măcar pentru câteva exerciții, o alergare ușoară sau o serie de abdomene. Sportul nu doar te face să arăți mai bine, dar te face să te simți mai bine', a dezvăluit Adriana Petrescu despre modalitatea principal prin care se menține în formă.

În afară de sport, Adriana mai are la îndemână, pe lângă diverse creme și serumuri, un 'aliat' natural.
'Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Că să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu', a declarat soția lui Dan Petrescu.

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

Cum arată soția lui Dan Petrescu la 43 de ani. Ce bea Adriana în fiecare dimineață pentru a se menține suplăCum arată soția lui Dan Petrescu la 43 de ani. Ce bea Adriana în fiecare dimineață pentru a se menține suplă
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter