Cum arată soția lui Vali Vijelie. Artistul și Carmen Rusu s-au căsătorit acum 17 ani

Publicat pe

Vali Vijelie este căsătorit de 17 ani, însă puțini știu cine cum arată soția artistului. Artistul s-a însurat în anul 2003 cu Carmen Rusu, iar împreună au doi copii. Iată cum arată partenera de viață a manelistului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vali Vijelie este căsătorit de 17 ani cu Carmen Rusu, femeie care i-a dăruit doi copii. Artistul mai are doi băieți, dintr-o relație anterioară.

Carmen Rusu a devenit cunoscută în momentul în care cei doi soți au fost protagoniștii unui reality-show, în care și-au expus viața de zi cu zi.

Cum arată soția lui Vali Vijelie. Artistul și Carmen Rusu s-au căsătorit acum 17 aniCum arată soția lui Vali Vijelie. Artistul și Carmen Rusu s-au căsătorit acum 17 ani

'Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun.

Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor.', spunea Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani.

Carmen Rusu este o soție model

Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, cu care poate discuta frumos și aborda orice subiect. În plus, Vali Vijelie a ținut să sublinieze că nevasta sa nu este deloc geloasă.

'Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie. Soția mea nu este geloasă, nu am avut niciodată discuții, îi spun că este fana mea, dacă facem poze sau dansăm, și atât. Soția mea este o femeie educată, vorbim frumos, discutăm, vedem dacă ea are dreptate, dacă nu are. Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu', a povestit Vali Vijelie, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: La 49 de ani, Vali Vijelie a luat calea credinței și s-a botezat în apa Iordanului

Citește și: Vali Vijelie, show cu manele și dansatoare exotice pe plajă, în Zanzibar:”De viață ne bucurăm!”

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Moșneagu de la Survivor se căsătorește:'Din echipa mea nu va fi nimeni domnișoară de onoare'

Vali Vijelie: „Eu mereu spun te iubesc”

În ciuda controverselor de natura sentimentală în care a fost implicat, Vali Vijelie susține că spune foarte des 'te iubesc'.

'Eu mereu spun 'te iubesc', e cel mai frumos sentiment. Pentru mine vârsta este doar o cifră și din punctul meu de vedere, mereu mă gândesc că am cunoscut-o ieri pe soția mea, e ceva natural, simplu', preciza Vali Vijelie.

Vali Vijelie ascultă sfatul tatălui său în căsnicie

Atunci când vine vorba despre căsnicia pe care o are cu partenera lui de 17 ani, Vali Vijelie a precizat că ține mereu cont de sfatul primit de la tatăl lui.

'Eu când ajung în fața porții îmi dau blana de leu jos și o las pe aia de oaie, de mielușel. Intru în curte, tatăl meu m-a invățat, ține minte: ‘Dacă vreodată vei ajunge mare, ești ce ești pe scenă, când ajungi jos ești la fel ca toată lumea‘.

Tot timpul când intru în curte merg în casă, pup copiii, pup nevasta, și câinii îi pup, pup pe toată lumea, îi întreb dacă sunt bine.', a spus Vali Vijelie.

Sursa foto: Wowbiz, Captură YouTube, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter