Cum arată Stela Enache la 70 de ani și ce dietă ține pentru a rămâne la 58 kg: "Nu fac sport, dar..."

Publicat pe

Stela Enache, interpreta șlagărului Ani de liceu, a împlinit recent 70 de ani și arată splendid. Artista a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale, ce reguli respectă cu sfințenie și ce alimente evită să consume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Stela Enache are 70 de ani, dar se menține într-o formă fizică de invidiat. Artista susține că nu face sport, dar este foarte atentă la ce mănâncă pentru a-și păstra silueta.

Stela Enache are 58 de kilograme și susține că nu face mari eforturi pentru a se menține așa.

Cum arată Stela Enache la 70 de ani și ce dietă ține pentru a rămâne la 58 kg: "Nu fac sport, dar..."Cum arată Stela Enache la 70 de ani și ce dietă ține pentru a rămâne la 58 kg: "Nu fac sport, dar..."

Stela Enache are un stil de viață sănătos

Nu face sport, dar gena și stilul alimentar sănătos pe care l-a adoptat de ani buni au, cu siguranță, un cuvânt greu de spus.

„Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe, din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari', a povestit Stela Enache.

Citește și: Cum arată fiul Stelei Enache și al regretatului Florin Bogardo.Anton s-a mutat în Germania și e copia fidelă a tatălui său!

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie:„A fost ceva înfiorător'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Adela Popescu însărcinată în 5 luni, cu burtica la vedere.Nu s-a îngrășat deloc!

Citește și: Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți în liceu:„Cu el a fost primul meu sărut'

Ce mânâncă Stela Enache pentru a se menține în formă

De asemenea, artista a mai subliniat că preferă să consume mai mult pește, ciorbe și supe.

'Pe vremuri, dădeam iama în sarmale, dar mai nou mănânc mult peşte. Consum mult somon şi fructe de mare. Sigur, nu mă dau în lături de la un grătar. A, şi nu pot renunţa la supe sau la ciorbe', precizează Stela Enache, potrivit Click!

Nu face sport la sală, însă vedeta face mișcare pe jos, mergând cățiva kilometri buni pentru a evita aglomerația în mașină. 'Nu merg la sală, dar, locuind în centrul Bucureştiului, nu pot pleca cu maşina, pentru că mă îmbolnăvesc de nervi. Prin urmare, parcurg drumul pe jos, câţiva kilometri pe zi. Aşa mă pot menţine în formă', a mai spus interpreta.

Stela Enache, întotdeauna elegantă și aranjată

Stela Enache are grijă să fie mereu bine pusă la punct. Se machiază și se coafează, purtând mereu haine elegante.

„Mie îmi plac hainele clasice, care nu se demodează! M-am obişnuit ca atunci când ies din casă să fiu tot timpul aranjată.

Din punctul meu de vedere, din garderoba unei doamne sau domnişoare nu trebuie să lipsească un taior şi o rochie de culoare neagră, le-aş recomanda tuturor în viaţa de zi cu zi să se îmbrace lejer, comod, dar în acelaşi timp elegant', a subliniat Stela Enache.

Totuși, are grijă să nu se culce niciodată machiată, iar din ritualul de îngrijire nu lipsesc cremele de calitate.

„Nu mă culc niciodată machiată şi să folosesc creme de bună calitate, chiar dacă sunt un pic mai scumpe', a precizat interpreta.

Stela Enache încă suferă după Florin Bogardo

Stela Enache, acum în vârstă de 70 de ani, încă suferă după pierderea soțului său, celebrul Florin Bogardo, care a încetat din viață în urmă cu aproape 11 ani. Compozitorul și-a dat ultima suflare în august 2009, cu numai câteva ore înainte de ziua sa de naștere.

După 38 de ani petrecuți alături de el, Stela Enache s-a prăbușit după pierderea soțului ei, slăbind brusc peste 10 kilograme. O bună bucată de vreme a refuzat chiar și mai urce pe scenă. În tot acest timp, alături i-au stat cei doi copii, care au făcut-o și bunică, lucru ce a ajutat-o mult să treacă peste cel mai negru episod din viața ei!

Copiii Stelei Enache au plecat din țară

Din păcate, ambii copii au plecat din țară, însă Stela Enache își mai alină dorul de soț când își vede fiul, care este copia fidelă a tatălui său!

Fiica ei, Laura Maria, s-a mutat în Italia şi este designer, în timp Anton Marin Bogardo stă în Germania, fiind specialist în managementul turismului şi în economie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter