Cum arată Toto Cutugo la 78 de ani și cum s-a vindecat de cancer: „Al Bano mi-a salvat viața”

Publicat pe

Toto Cutugno a trecut prin clipe grele din momentul în care a fost diagnosticat cu cancer de prostată, iar în ultimii ani a fost văzut tot mai rar atât la televizor, cât și la evenimente. Totuși, câtărețul italian este activ pe Facebook și s-ar putea să revină în curând la teviziunea RAI, dar și pe scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Toto Cutugno, în ultimii trei ani, a fost văzut tot mai rar. Cântărețul intalian, în vârstă de 78 de ani, are numeroase piese de succes, precum L’italiano şi Solo noi și întotdeauna a avut doar cuvinte de laudă la adresa țării noastre. Motivul pentru care acesta a dispărut din lumina reflectoarelor ar fi reprezentat de starea lui precară de sănătate.

Cum arată Toto Cutugo la 78 de ani și cum s-a vindecat de cancer: „Al Bano mi-a salvat viața'Cum arată Toto Cutugo la 78 de ani și cum s-a vindecat de cancer: „Al Bano mi-a salvat viața'

Totuși, după cei trei ani în care n-a prea mai apărut în public, Toto Cutugno ar putea reveni în curând pe micul ecran, la televiziunea RAI, care îi pregăteşte un spectacol grandios, dar şi pe scenă, spre încântarea fanilor acestuia.

Citește și: Cum a hotărât Marius Manole să devină actor:„Scena a fost scăparea mea'/ EXCLUSIV

Citește și: Sorin Pușcașu, dezamăgit de fanii Survivor:„Am fost șocat. Au făcut propagandă împotriva mea'

Citește și: Archie seamănă perfect cu mama lui!Meghan Markle a arătat dovada

Citește și: Iubita lui Alex Erlich, reacție emoționantă după moartea acrobatului:„Mă iubești în continuare'

Toto Cutugno a suferit de cancer

Chiar dacă n-a mai avut apariții publice, Toto Cutugno este activ pe Facebook. Prin intermediul rețelei sociale, artistul le mulțumește constant fanilor lui din întreaga lume pentru susținerea de care dau dovadă. De asemenea, recent i-a adus un omagiu şi colegului său, Stefano D’Orazio, care a fost răpus de coronavirus.

Toto Cutugno a fost nevoit să facă față mai multor probleme de sănătate. În anul 2009, artistul a descoperit că suferă de cancer de prostată și a reușit să treacă peste șocul pe care l-a constituit această veste cu ajutorul familiei, dar și al prietenilor apropiați.

Toto Cutugno este convins că cel care i-a salvat viața este Al Bano și asta pentru că l-a sfătuit să meargă la medic după ce a aflat simptomele pe care le avea artistul.

Toto Cutugno crede că Al Bano i-a salvat viața

Toto Cutugno a ascultat sfatul lui Al Bano de a merge de urgență la medic. Datorită acestui lucru, artistul a descoperit la timp că are o tumoră.

Al Bano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră', a povestit Toto Cutugno.

Medicii nu l-au mai lăsat pe artist să se întoarcă acasă după ce au descoperit acea tumoră. Toto Cutugno a fost internat imediat pentru a fi operat.

Doctorul a spus imediat că este grav, aveam metastaze care aproape ajungeau la rinichi. Dacă nu m-ar fi operat imediat, metastazele mi-ar fi ajuns la rinichi şi aş fi fost terminat', a mai spus cântărețul italian.

„În fiecare lună merg la control'

Toto Cutugno a trecut cu bine peste această încercare și a supraviețuit operației. Totuși, chiar dacă a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, au existat și consecinte pentru cântărețul italian. Astăzi, acesta nu mai are rinichiul drept și nici nu poate să stea foarte mult în picioare.

De asemenea, Toto Cutugno merge în fiecare lună la control pentru a se asigura că totul este în ordine.

Acum sunt bine, în fiecare lună merg la control, am mici probleme la mers, obosesc uşor, dar mă simt bine', a mai povestit cântărețul italian.

Sursa Foto: Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter