Cum arată vila de 200.000 de euro a lui Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină. O vor împărți la divorț

Publicat pe

Săptămâna aceasta, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină vor merge la notar, unde vor semna actele de divorț. Cei doi sunt nevoiți să împartă vila de 200.000 de euro pe care o au împreună, în afara Bucureștiului. 

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împreună o vilă care valorează aproximativ 200.000 de euro. Casa a fost construită de cei doi în urmă cu doi ani, unde va lângă București. Cei doi vor discuta la notar toate detaliile despre partaj.

În prezent, Ioana Ginghină locuiește cu Ruxi în vilă, iar Alexandru Papadopol s-a mutat de acasă în urmă cu câteva luni. Potrivit informațiilor apărute în presă, actorul ar vrea să îi cedeze fiicei lui partea lui din vilă pentru a putea locui cu mama sa acolo.

Alexandru Papadopol a fost cel care a cerut divorțul

Cei doi actori nu mai locuiesc împreună de câteva luni, iar fetița lor, Ruxi, stă împreună cu mama sa.

„El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari…

… El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa. A contactat un mediator şi se vor întâlni în următoarele zile la notar, unde speră să ajungă în mod civilizat la o înţelegere. Comunică doar prin avocaţi în prezent şi nimeni nu vrea să se ajungă la partaj şi custodie prin tribunal. Ei nu au stabilit cum îşi împart bunurile comune pentru că el nu îi mai vorbeşte…’, au declarat surse apropiate familiei pentru publicația click.ro.

Cum arată vila de 200.000 de euro a lui Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină. O vor împărți la divorțCum arată vila de 200.000 de euro a lui Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină. O vor împărți la divorț

FOTO: Facebook, Wowbiz.ro 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter