Studiu: cât de des avem fantezii sexuale cu altcineva decât partenerul de cuplu

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ești în cuplu, îți iubești partenerul și cu toate astea ai fantezii sexuale cu altcineva? Ei bine, da! Iată câți oameni trec prin această experiență.

Actori de la Hollywood, cântăreți, colegi de serviciu, cunoscuți poate chiar prieteni apropiați ne populează fanteziile erotice fără voia noastră.

Se întâmplă asta și când ai o relație stabilă? Bineînțeles! E infidelitate? Nu. O experimentează un număr restrâns de oameni? Din nou, nu.

Citește și:

Ce trebuie să faci pentru a avea o relație de durată și ferită de infidelitate

4 motive pentru care bărbații uită de preludiu. Nu o fac intenționat

Un studiu din SUA a urmărit timp de două luni 349 de oameni de diferite vârste și ocupații, astfel încât eșantionul să fie cât mai divers.

Ce s-a descoperit? Că 87% dintre persoane au fantezii cu altcineva decât partenerul sau partenera oficială.

Dacă te aștepți ca bărbații să fie cap de listă, ai dreptate. 98% dintre ei au avut și au fantezii sexuale cu altă femeie, dar doamnele se apropie și ele cu un scor de 80%.

Care ar fi beneficiul fanteziilor sexuale cu altcineva? Se știe că avem nevoie de varietate, și decât această varietate să fie obținută la propriu în pat, mai bine se întâmplă la nivel mental.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter