Cum au decis actrița Ioana Blaj și Ducu Ion să se căsătorească după 6 ani de relație: „Copiii erau foarte contrariați că...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ioana Blaj și Ducu Ion s-au căsătorit după șase ani de relație, când aveau deja doi copii. În urmă cu cinci ani nu aveau niciun gând de acte sau nuntă, dar lucrurile s-au schimbat între timp, iar actrița din Adela ne-a povestit cum a fost luată prin surprindere cu cererea în căsătorie și de ce au decis să facă pasul cel mare, în cele din urmă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

O să-ți mărturisesc că, în timp ce mă documentam, am găsit în VIVA! primul interviu de cuplu pe care l-ați dat tu și Ducu. Pe atunci, tu aveai 27 de ani și erai însărcinată, iar el 33. Erați împreună de aproape un an. Cum au fost acești 8 ani pentru tine?

Au fost cei mai intenşi ani din viaţa mea, cei mai revelatori şi cei mai transformatori. Relaţia cu Ducu cred că e cel mai mare cadou pe care mi l-a putut face Universul pentru evoluţia mea ca om. Este o relaţie care m-a învăţat atât de multe lucruri şi sunt tare recunoscătoare pentru ce trăiesc.

Cum au decis actrița Ioana Blaj și Ducu Ion să se căsătorească după 6 ani de relație: „Copiii erau foarte contrariați că...'/ EXCLUSIVCum au decis actrița Ioana Blaj și Ducu Ion să se căsătorească după 6 ani de relație: „Copiii erau foarte contrariați că...'/ EXCLUSIV

Ioana Blaj: „Gura lumii nu o poţi opri'

Știu că, la început, nu v-a fost ușor, fiindcă, deși veneați amândoi din relații încheiate, au apărut tot felul de speculații și neadevăruri și erați terorizați de paparazzi… Te-a durut asta?

A fost o etapă destul de ciudată, pentru că nu îmi plăcea să se bage cineva cu bocancii în viaţa mea. Ulterior, am înţeles exact ce am scris şi mai sus… gura lumii nu o poţi opri. Important e cum te raportezi tu la toată treaba asta. Atât timp cât am dat putere paparazzilor, m-a afectat. Când am realizat că puterea e la mine, atunci a devenit mai uşor.

Citește și: Ioana Blaj şi Ducu Ion s-au căsătorit!Primele imagini de la eveniment

Citește și: Ioana Blaj şi Ducu Ion – Primul şi singurul interviu de cuplu

Citește și: Ce relație are acum Oana Roman cu tatăl ei, Petre Roman:„Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor…'

Citește și: Iulia Albu îi dă replica lui Alex Velea, după ce a jignit-o în trecut:”Îți place să bârfești. Pentru că tu nu poți…”

Ioana Blaj: „Ducu este bărbatul cel mai complex pe care l-am întâlnit'

Ce iubești cel mai mult la Ducu? Îți amintești ce te-a făcut să te îndrăgostești de el?

Ducu este bărbatul cel mai complex pe care l-am întâlnit şi iubesc complexitatea lui. Este un om care mă provoacă în fiecare zi, este un om foarte dedicat, implicat şi focusat pe evoluţia personală şi evoluţia relaţiei noastre, un tată minunat, şi asta este mai mult decât mi-aş fi putut dori de la bărbatul pe care l-am ales să-mi fie alături în această călătorie prin viaţă.

La voi, cronologia a fost oarecum inversată… Mai întâi ați devenit părinți de două ori, iar după 6 ani de relație v-ați căsătorit. Te așteptai ca Ducu să te ceară de soție chiar de ziua lui? Îți mai amintești care a fost prima ta reacție?

Nu m-am aşteptat nicio clipă. De obicei, mă prind de lucruri, însă asta mi-a scăpat cu desăvârşire. Am fost foarte surprinsă şi emoționată.

Ioana Blaj: „Copiii erau foarte contrariaţi că nu mă cheamă ca pe ei'

În urmă cu cinci ani, spuneai că nu-ți dorești acte și nuntă, ci doar o petrecere mișto. Ce te-a făcut să te răzgândești atunci?

Actele în continuare nu au nicio importanţă în relaţia noastră. Nu cred că m-am răzgândit, cred că doar am urmat cursul lucrurilor care s-au întâmplat. Copiii erau foarte contrariaţi că nu mă cheamă ca pe ei şi, până la urmă, s-a făcut lumină în acest sens.

Mai mult, ați ales să spuneți DA într-o zi de 13. Nu știu dacă ești superstițioasă, dar în astfel de momente parcă și Ioana Blaj cei care nu cred în numere fatidice se abțin… Ai avut vreo temere cât de mică? Te-ai gândit vreo clipă: „dar dacă?'

Nu sunt o persoană superstiţioasă. Evident că m-am gândit că este atât de mult temută data de 13, însă cred că viaţa ne-o facem noi, prin alegerile pe care le facem şi mai cred că avem puterea să schimbăm energia unei zile dacă ne dorim asta. Nu avem o relaţie tipică, cum ar fi fost să avem o dată de cununie tipică? (râde)

Ați ales să nu purtați verighetă, ci două brățări identice, chiar și după ce v-ați căsătorit. S-a mai schimbat ceva de atunci sau ați rămas la fel de nonconformiști?

Brăţările le avem în continuare. Între timp, a mai apărut un nelipsit inel de logodnă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter