Iulia Albu îi dă replica lui Alex Velea, după ce a jignit-o în trecut: "Îți place să bârfești. Pentru că tu nu poți..."

Publicat pe

Scandalul dintre Iulia Albu și Alex Velea s-a petrecut cu niște ani în urmă, când criticul de modă l-a făcut pe artist cocalar. Recent, a fost scos la lumină într-un podcast, unde Velea a declarat că i-a cerut scuze Iuliei Albu. Replica acesteia nu s-a lăsat însă mult timp așteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Iulia Albu a supărat multe vedete din showbiz, iar Alex Velea se numără printre ele. Cu niște ani în urmă, la rubrica de modă, Iulia a comentat nefavorabil una dintre ținutele artistului, căreia i-a dat notă mică. Alex Velea a reacționat destul de virulent la momentul respectiv, dar, după o vreme, susține că i-a cerut scuze criticului de modă.

Iulia Albu îi dă replica lui Alex Velea, după ce a jignit-o în trecut: "Îți place să bârfești. Pentru că tu nu poți..."Iulia Albu îi dă replica lui Alex Velea, după ce a jignit-o în trecut: "Îți place să bârfești. Pentru că tu nu poți..."

Iulia Albu, replică dură pentru Alex Velea

Recent, invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, artistul a povestit despre acest conflict mai vechi avut cu criticul de modă, afirmând că s-a împăcat cu Iulia Albu și mai ales că și-a dat seama că a greșit, cu atât mai mult cu cât tot acest scandal ar putea-o afecta cândva pe fiica Iuliei. La vremea respectivă, Alex Velea a fost foarte dur după ce Iulia a comentat despre lanțul lui de „manelist”.

„Bătaie de joc cu găină la cap. (…) Ai strâmbat o oglindă. Vezi că noaptea umblă poliția și te ia pe dubă! De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găină, mare manelist', au fost cuvintele lui acum câțiva ani.

Citește și: Iulia Albu a criticat-o din nou pe Oana Roman: „Totul până la strâmbatul mobilei! Am o problemă cu…'

Citește și: Oana Roman, replică usturătoare pentru Iulia Albu, după ce a criticat-o: „Eu prefer să fiu pentru unii de prost gust și să…'

Citește și: De ce s-au certat Connect-R și Alex Velea: „Eram frustrat”

Citește și: Alex Velea, atac dur la adresa lui Connect-R: „M-a imitat toată adolescența noastră!'. De la ce a pornit conflictul

Citește și: Anamaria Prodan îl critică pe Reghe pentru că nu a vorbit cu Bebeto și Sarah, la tribunal:„Cel mai urât lucru de pe pământ’

Iulia Albu: „Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar'

Replica Iuliei Albu, care a venit sub forma unei scrisori către fiica ei, nu s-a lăsat mult așteptată.

„Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru că am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place sa bârfești și să vorbești urât despre oameni. Pentru că tu NU POȚI sta drept. Și asta nu se va schimba niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii.

Eu stau cu capul sus în fata fiicei mele, care trebuie să știe ca trăiește într-o lume frumoasă în care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect sexual. O lume în care nu este OK să comentezi fizicul unei persoane, o lume în care un bărbat NU POATE NICIODATĂ să UMILEASCĂ o femeie făcând-o zdreanță' și trimițând-o să lingă acadeaua'. Mama ta, Mikaela, STĂ DREAPTĂ. Fii o salcie, Draga mamei. Lasă-i sa treacă ca vântul”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Alex Velea: „Nu îmi place să îmi bat joc de oameni'

Replica acidă a Iuliei Albu la adresa lui Alex Velea a venit după ce artistul a povestit despre conflictul dintre ei în podcastul lui Radu Țibulcă. Acesta a dezvăluit nu doar că i-a cerut iertare criticului de modă, ci și că, la vremea respectivă, produsese o piesă adresată ei, însă a decis să nu o mai scoată.

„M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut.

Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează', a spus Alex Velea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter