Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie: „Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți în căsnicie, în 14 ani. Formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, iar dragostea care îi leagă este, pe zi ce trece, tot mai puternică. Vorbim, evident, despre familia Măruță sau „Cei 4 fantastici ai showbizului, pentru că, da, cei doi copii teribili ai Andrei și ai lui Cătălin calcă pe urmele părinților. Despre cum e viața într-o familie de vedete și nu numai ne-au povestit chiar ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În timp ce mă pregăteam să-ți pun întrebarea, mi-a venit în minte refrenul piesei tale „Pas cu pas, o melodie dedicată cuplurilor care nu uită să-și declare dragostea chiar și după ani de zile… Bănuiesc că este inspirată chiar de povestea voastră. Care au fost cele mai frumoase, dar și cele mai dificile momente din căsnicia voastră?

Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.

Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie: „Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA'/ EXCLUSIVCum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie: „Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA'/ EXCLUSIV

Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie

Pe 23 august, chiar de ziua ta de naștere, Andra, împliniți 14 ani de căsnicie. Dacă ar fi să sintetizați în câteva cuvinte toți acești ani, care este secretul unui mariaj atât de longeviv? Care sunt calitățile pe care le apreciați cel mai mult unul la celălalt? Și la ce credeți că ar mai fi de lucrat în privința relației voastre?

Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt.

„Flacăra pasiunii nu se stinge așa ușor' pentru Andra și Cătălin Măruță

Cum reușiți să țineți vie flacăra pasiunii după atâția ani? Întreb asta în primul rând pentru familiile care, de obicei, dau vina pe lipsa timpului sau pe faptul că devin prioritari copiii.

A: Chiar este greu să găsești timp când ai copiii mici, dar noi am fost norocoși și am avut ajutoare. Am avut o bonă, iar mama mea m-a vizitat și a stat cu cei mici de câte ori a fost nevoie. Acum, că Eva și David au crescut, nu mai este chiar așa de greu. Dar, oricum, eu zic că flacăra pasiunii nu se stinge așa ușor, focul mocnește acolo și în perioadele în care abia apucăm să ne vedem. Că dacă s-ar despărți toată lumea când apar copiii, nu prea ar mai fi cupluri printre noi!

Citește și: Unde își reînnoiesc jurămintele Andra și Cătălin Măruță, la 14 ani de la nuntă: „Ca-n filme”

Citește și: Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță:”El avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc”

Citește și: Ce gest a făcut Florin Pastramă după ce Brigitte a spus că divorțează:”Familia este și la bine, și la rău”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și-a operat nasul. Cum simte după intervenție:„Mi-a fost frică să nu…'

Cum se surprind reciproc Andra și Cătălin Măruță

Andra, care este cea mai frumoasă surpriză pe care ți-a făcut-o Cătălin de-a lungul timpului? Dar recent? Evident, te întreb și pe tine, Cătălin, cu ce te surprinde soția ta…

A: Mi-a dăruit un inel cu diamante, spunându-mi că, dacă ar alege din nou, tot eu sunt aleasa lui. M-am topit toată.

C: Andra mă surprinde cu toate gesturile ei, este atât de frumoasă, de blândă și de iubitoare, mă face să mă simt „acasă cu adevărat, imediat ce intru pe ușă sau pur și simplu când o văd. 

În final, trebuie să vă întreb: planuri de vacanță pentru vara asta v-ați făcut? Unde v-ar plăcea cel mai mult să mergeți? Care este locul vostru de suflet?

A: Căutăm o destinație în care să avem toți patru parte de ceea ce ne place: apă, soare, mâncare delicioasă, poate o plimbare cu barca. Contează puțin unde suntem, mai mult contează să fim împreună. Poate va fi Grecia, poate Spania, poate Turcia, nu știm, vedem.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter