Cum este trecută Irina Rimes în buletin. Numele ei real: ”În momentul în care am ieșit în lume...”

Publicat pe

Cum este trecută Irina Rimes în buletin. Cu siguranță toată lumea a auzit de cel puțin o piesă a îndrăgitei artiste până acum. Ei bine, le ascultăm, le fredonăm, dar cu toate astea, puțini știm care este numele adevărat al Irinei Rimes. Te-ai întrebat vreodată ce se ascunde sub numele de scenă? Este momentul să descoperi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum este trecută Irina Rimes în buletin. Irina Rimes a ajuns să fie cunoscută atât la nivel național, cât și internațional cu piesele ei. Frumoasa cântăreață se bucură de un succes colosal pe plan profesional, dar puțini îi știu trecutul. De asemenea, nu sunt mulți nici cei care îi știu numele real, cel scris în actul de identitate. Invitată într-un podcast, artista a scos la iveală numeroase lucruri neștiute despre ea.

Cum este trecută Irina Rimes în buletin. Numele ei real: 'În momentul în care am ieșit în lume...'Cum este trecută Irina Rimes în buletin. Numele ei real: 'În momentul în care am ieșit în lume...'

Irina Rimes este destul de reținută atunci când vine vorba de viața ei privată. Deși este de ani buni pe piața muzicală, a fost discretă în a oferi detalii din intimitate, atât atunci când e vorba de ea, cât și de familia ei. De data aceasta însă, a fost mai deschisă ca niciodată și i-a lăsat pe cei dragi să afle cine este cu adevărat.

Citește și: Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei:„Mă flatează, dar până la urmă e ceva trist'

Citește și: De ce evită Irina Rimes să stea la plajă, în vacanțe:”Nu prea îmi arăt corpul și…”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în instanță, pentru domiciliul copiilor:”Om mai perfid și mai viclean nu am întâlnit”

Citește și: Femeile agresate de către părintele Calistrat au negat acuzațiile acestuia:”Am fost amenințate direct”

Cum este trecută Irina Rimes în buletin

Cu siguranță fanii artistei, și nu numai, se întreabă cum și-a ales numele de scenă. Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim faptul că Irina Rimes nu a vrut sub nicio formă să fie cunoscută după o poreclă. Prin urmare, a ales să elimine diacriticele din numele ei de familie.

Artista se numește, în buletin, Rîmeș, iar numele de scenă este Rimes. Pe atunci, cântăreața a considerat că 'Rimes' sună mai internațional și că lumea îl va reține mai ușor.

Care este începutul carierei Irinei Rimes

Este sonoră și piesele ei ajung deseori în trending, însă nu doar numele real era necunoscut de către fani. Până acum, nici despre începutul carierei sale nu a vorbit prea des Irina Rimes. Fără a ezita, artista a povestit că totul a început pornind de la Cristi Tabără, care 'i-a schimbat destinul cu un telefon'.

„Pe mine mă chemase în România Cristi Tabără. Mi-a zis Vino în România, că vrea să te semneze Cat Music. Nu știu dacă a existat vreodată un contract cu Cat Music sau măcar vreo înțelegere, ideea e că viitorul fostul meu soț era român și venise acasă, în România. Iar eu am venit în România pe motiv de carieră, dar de fapt să fiu cu Andi Bănică. I-am mulțumit lui Cristi Tabără, am avut o prietenie frumoasă atunci, în perioada aceea, după care el și-a continuat cariera în Republica Moldova, iar eu, în România', a povestit Irina Rimes la podcastul „Altceva', realizat de Adrian Artene.

Irina Rimes, detalii emoționante din familia ei

Tot în cadrul podcastului menționat mai sus, Irina Rimes a vorbit și despre familia ei. Artista a povestit despre anii copilăriei și a scos la suprafață detalii emoționante din intimiate. Frumoasa brunetă a dezvăluit că la ea în familie nu exista manifestarea iubirii și nici cuvinte siropoase. Mai mult, a explicat că târziu a învățat cum să îți arăți iubirea pe care o porți cuiva.

„Nu i-am văzut niciodată pe mama și tata să se ia în brațe și să se sărute pe gură. În momentul în care am văzut alți oameni să facă chestia asta, m-am supărat. Părinții noștri de ce nu fac asta? La noi a fost tabu iubirea, în familie. Am început să ne spunem „Te iubesc' în momentul în care am ieșit în lume și am văzut că iubirea e un lucru normal.

E normal să spui „Te iubesc', ba chiar se cere să spui, din când în când, „Te iubesc'. Noi ne-am educat abia când ne-am civilizat. Părinții mei au lucrat prea mult și au fost prea departe de noi, ca să ne învețe lucrurile astea. Nici ei nu le știau. Ei le-au învățat acum, împreună cu noi', a povestit Irina, în timpul interviului acordat lui Adrian Artene.

Irina Rimes, planuri mărețe de viitor cu actualul iubit

A învățat târziu ce est iubirea adevărată, însă acum iubește din toată inima. Irina Rimes este extrem de fericită și împlinită alături de iubitul ei, David Goldcher. Cei doi îndrăgostiți au numeroase planuri de viitor, iar artista se gândește deja cum o să își crească copiii atunci când o să aibă. Bineînțeles, primul gând este ca și micuții ei să vadă cum este viața la țară și să se bucure cu adevărat de copilărie, așa cum a făcut și ea.

'Eu am început să cânt de mică. Eu am avut o copilărie foarte fericită. Am copilărit la țară, cu boboci, cu pui. Am avut o copilărie frumoasă eu și fratele meu, de aceea nu regret nimic. Eu, când o să am un copil, o să îl trimit la mama la țară și o să îl vizitez duminicile. Eu am crescut la fel. Am crescut la bunica. Mi se pare normal pentru că mi se pare normal să mănânci nisip, să cazi de prin copaci, să ai semne din copilărie, decât să stai toată ziua în brațe cu tableta. Sunt copii și copii, eu nu pot să judec cum își cresc părinții copiii astăzi, dar eu o să îmi cresc copiii la țară, indiferent că voi fi eu la țară sau părinții mei', a mai spus Irina Rimes.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter