Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei: „Mă flatează, dar până la urmă e ceva trist”

Publicat pe

Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei. Artista se bucură de comunitatea ei de fani, care îi fredonează celebrele melodii. Cântăreața nu ezită să facă fotografii cu urmăritorii ei ori să dea autografe, chiar dacă este destul de obositor. În schimb, vedeta are răbdare cu fiecare om în parte, care are o poveste unică de viață. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes este unul dintre artiștii-fenomen din acest moment, în România. Ea a lansat, acum o săptămână, cel de-al patrulea album, intitulat Acasă, care conține 16 piese de suflet. Totodată, albumul a fost compus în timp ce artista a călătorit prin țară cu rulota, alături de echipa ei, în drum spre locul său natal și anume, Izvoare, în Republica Moldova. 

Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei: „Mă flatează, dar până la urmă e ceva trist'Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei: „Mă flatează, dar până la urmă e ceva trist'

Piesa Acasă este chiar coloana sonoră a documentarului Irina Rimes: Pe drumul meu. Cântăreața a lansat, în colaborare cu HBO Max, o mini serie de șapte episoade, despre povestea vieții ei ca om, și ca artist. Recent, vedeta va avea primul concert în Metaverse din România, așa cum au făcut și alți artiști de peste Ocean, inclusiv Justin Bieber sau Ariana Grande. 

Citește și: Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat':„Se purta urât cu mine, foarte urât!'

Citește și: Cum au fost fotografiați Irina Rimes și iubitul francez, în Nisa.Au strâns zeci de mii de like-uri

Citește și: Ana Baniciu se mărită. Când va avea loc nunta:”M-am gândit să facem mai repede pentru că…”

Citește și: Rey, mesaj surprinzător pentru Lavinia după ce a văzut finala Insula Iubirii:”Cred că încă te mai iubesc”

Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei

Artista a fost invitată la podcastul lui Adrian Artene, care se va difuza sâmbătă seara, 2 iunie. Bruneta a vorbit deschis despre viața personală, dar și cea profesională. După ce a câștigat concursuri de talente în țara ei natală, Irina Rimes a cucerit și publicul din România. Încă din 2016, când a avut debutul muzical la noi, ea a făcut furori cu hitul Visele, care a stat în topul celor mai ascultate piese. 

„Uneori simt că sacrific foarte mult. De exemplu, avem…nu știu, concerte și eu stau la poze mai mult decât stau pe scenă. Stau până la ultimul om. Ar părea ușor, dar dacă stai pentru 100 de oameni să faci poză cu fiecare și mai ales…vin oameni care au de spus o poveste: știi, eu am ascultat piesa ‹Nu știi tu să fii bărbat›, eu am realizat că soțul meu nu mă respectă și nu mă iubește, pentru că corespundea lucrurilor pe care le spui tu în piesă și am divorțat. De aia stau până la ultima poză, doar că lucrurile astea nu te încarcă, lucrurile astea te descarcă în general, ajungi foarte obosit acasă și îți dai seama că asta este. 

Eu mai mult dau la poze din mine decât pe scenă. Pe scenă eu cânt…eu am plăcere când sunt pe scenă și cânt pentru ei, dar mă simt bine cântând pentru ei, dar la poze este fix pentru ei, nu pentru mine și atunci eu simt că rup câte o bucățică și dau fiecărui om care vine și spune povestea lui, eventual se întâmplă să fie oameni cu povești de viață, care au traume și vin și spun: eu am ascultat muzica ta. Bine, pe mine mă flatează lucrul ăsta, dar până la urmă e ceva trist', a explicat ea la podcast. 

Irina Rimes, primul concert din România în Metaverse

La doar o săptămână de la lansarea albumului Acasă, artista a anunțat că 11 dintre piesele de pe album vor putea fi ascultate live, în cadrul primului concert în Metaverse din România, potrivit Unica.ro

„Aveam în minte de acum doi ani un astfel de proiect, doar că așteptam albumul muzical potrivit. «Acasă» a fost oportunitatea perfectă. Inițial, ne-am gândit să facem visuals, dar, odată cu apariția acestor lumi virtuale, am considerat că trebuie să trecem la următorul nivel, să oferim fanilor o experiență diferită, privată. Așa a apărut aplicația VR și ideea unui concert în Metaverse, primul din România, o lume nouă în care Irina este un avatar cu care fanii pot interacționa', a spus regizorul Bogdan Păun, alături de care Irina Rimes colaborează pentru videoclipurile ei.

„Irina a fost scanată ca să poată fi digitalizată și transformată într-un caracter aplicabil în Metaverse, o muncă a zece departamente ce au lucrat doar la conturarea caracterului ei virtual, de la ochi și față, până la haine. Tot acest proiect a fost implementat în aproximativ 4 luni, iar aplicația a fost construită în Unreal Engine 5, cel mai avansat game engine din lume. Deja lucrez la o nouă versiune a avatarului Irinei, să arate și mai real', a mai completat el.

Sursă foto: Facebook

Vezi şi ce este metaverse și cum funcționează!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă