Rey, mesaj surprinzător pentru Lavinia după ce a văzut finala Insula Iubirii: "Cred că încă te mai iubesc"

Publicat pe

Rey și Lavinia au ajuns împreună în Thailanda, la Insula Iubirii, pentru a-și testa relația pe care o aveau de patru ani. Ulterior, cei doi au picat în ispită, iar la finalul sezonului 6 al emisiunii, Rey și Lavinia au decis să plece acasă separat. După ce a văzut finalul reality show-ului, tânărul i-a transmis un mesaj surprinzător fostei sale iubite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lavinia și Rey au mers pe drumuri separate după finala emisiunii Insula Iubirii. La scurt timp după difuzarea ultimei ediții, Rey a decis să le spună prietenilor virtuali tot ce simte după ce a ascultat-o pe Lavinia, fosta lui iubită. Fostul concurent a spus adevărul despre perspectiva lui.

Rey, mesaj surprinzător pentru Lavinia după ce a văzut finala Insula Iubirii: "Cred că încă te mai iubesc"Rey, mesaj surprinzător pentru Lavinia după ce a văzut finala Insula Iubirii: "Cred că încă te mai iubesc"

Insula Iubirii, sezonul 6 a luat sfârșit la începutul acestei săptămâni, iar concurenții au luat una dintre cele mai mari decizii. Ulterior, mulți dintre aceștia au transmis un mesaj prietenilor din mediul online, iar printre aceștia se numără și Rey. Concurentul și-a exprimat sentimentele pentru fosta iubită, Lavinia.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Lavinia și Rey, după Insula Iubirii:”I-am oferit oportunitatea să…”

Citește și: Rey, la un pas să-l bată pe Alex, la Insula Iubirii:”Ești nesimțit în toată firea, ești prost”

Citește și: Drama prin care a trecut Sora Magdalena, după iUmor:„Am descoperit mulți credincioși, unii chiar m-au amenințat cu moartea'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Amna a divorțat după 12 ani:”Medicul mi-a spus că ori plec, ori mor”

Rey, mesaj surprinzător pentru Lavinia după ce a văzut finala Insula Iubirii

Insula Iubirii, sezonul 6, a luat sfârșit, iar deciziile concurentilor i-au luat prin surprindere pe telespectatori. Multe dintre cupluri au ales să plece acasă separat, iar printre aceștia s-au numar Rey și Lavinia. La scurt timp de la finala emisiunii, Rey a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător pentru Lavinia. Prin intermediul unui videoclip, concuretul a spus tot ce avea pe suflet în privința relației pe care a avut-o cu Lavinia. Rey a mărturisit că și-a dorit să se împace cu fosta lui iubită.

Vă salut, un prieten mic și profud mi-a dat o idee foarte bună: să-mi scriu gândurile pe o foaie și poate așa o să îmi fie mai ușor să vorbesc. (…) 28 iunie a fost o seară în care am dormit foarte prost. Am urmărit și eu finala în reluare, a fost una ieșită din context, părerea mea.De ce spun asta? Am zis să aflați și voi gândurile pe care nici măcar eu nu le mai înțeleg, chiar nu știu când am încercat eu cu mesaje zilnice să te recuceresc. Într-adevăr, am vrut să ne împăcăm, la fel ca tine. Diferența este că mie nu îmi e frică să recunosc. Te-am iubit, și da, cred că încă te mai iubesc. Te mai iubesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine de-a lungul relației, te iubesc pentru toate clipele pe care le-am trăit împreună.„, a transmis Rey.

Rey: „Ai fost cea care a vrut să devină vedetă”

În continuare, Rey i-a transmis fostei iubite că și-a dorit să devină vedetă și recunoaște că nu mai este iubire puternică pentru Lavinia. De asemenea, concurentul le-a spus internauților că va discuta pe viitor și despre subiectul copilului.

Nu cred că mai este iubire în suflet, cred că este iubire legată de amintiri. (…) După calculele mele, tu ai fost cea care a vrut să devină vedetă. (…) O să încerc să mă fac înțeles pe viitor cu subiectul copilului. Încerc să vorbesc despre subiectul acesta pentru care m-ai atacat inclusiv tu, Lavinia', a povestit pe Instagram concurentul de la „Insula Iubirii'.

Rey, despre momentul întâlnirii cu prietenii Laviniei la Bistrița

La finalul emisiunii, Lavinia a mărturisit că l-a scurt timp după ce s-a despărțit de Rey, acesta a venit în locul său natal, alături de ispita Eda și s-a întâlnit cu prietenii ei. Fosta concurentă nu a înțeles motivul pentru care Rey a decis să se întâlnească cu prietenii ei. Astfel, tânărul a declarat că nu și-a plănuit să petreacă tipul alături de prietenii Laviniie.

„Legat de testimonialele emisiunii, voi puteți să credeți ce vreți, eu vă spun ce s-a întâmplat. Nu m-am plimbat la Bistrița să petrec cu prietenii tăi, s-a întâmplat exact în ziua în care am aterizat la București. Am mers la Cluj, iar apoi am luat următorul tren spre Bistrița, unde nu m-am întâlnit cu gașca ta de prieteni. (…)Să fiu sincer cu voi, am început să regret câteva chestii din trecut. Regret că am invitat două ispite și un bichon la un party în Bistrița. (…) Momentan trăiesc clipe de haos, încerc să mă stabilizez pe plan profesional și emoțional. Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase! Sunt tot eu Rey, un om care mai greșește și în prezent.', a mai adăugat Rey.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter