Carmen Tănase a dezvăluit public ce salariu are: "Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc"

Publicat pe

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. S-a făcut remarcată prin prisma rolurilor execepționale pe care le-a interpretat în cadrul telenovelelor românești. În urmă cu ceva timp, Carmen Tănase dezvăluia ce salariu încasează lunar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Despre Carmen Tănase se știu multe lucruri, dar puțini sunt cei care știu ce salariu lunar primește actrița. Marea doamnă a teatrului româneasc a debutat pe o scenă profesionistă încă din perioada facultății. În tinerețe, Carmen Tănase voia să devină medic veterinar sau inginer zootehnist, dar drumurile vieții au adus-o în lumea cinematografiei.

Carmen Tănase a dezvăluit public ce salariu are: "Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc"Carmen Tănase a dezvăluit public ce salariu are: "Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc"

În urma cu ceva timp, actrița Carmen Tănase făcea dezvăluiri inedite despre viața sa, într-un podcast. Vedeta a vorbit și despre salariul pe care îl primește lunar, iar spre surprinderea multora, acesta este unul modest, având în vedere industria în care activează.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața actriței Carmen Tănase, de când s-a mutat la țară:„Am fost sceptică la început, nu m-am văzut niciodată acolo'

Citește și: Cum a descoperit Carmen Tănase că are tumoră la măduvă:”Era o amorțeală pe picior și…”

Citește și: Drama prin care a trecut Sora Magdalena, după iUmor:„Am descoperit mulți credincioși, unii chiar m-au amenințat cu moartea'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Amna a divorțat după 12 ani:”Medicul mi-a spus că ori plec, ori mor”

Carmen Tănase a dezvăluit public ce salariu are

Celebra actriță este o persoană transparentă care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume atunci când dorește. În urmă cu ceva timp, Carmen Tănase a vorbit în podcast-ul lui Cătălin Măruță despre viața ei, făcând dezvăluiri inedite. De asemenea, actrița a spus și ce salariu primește lunar. Deși mulți se așteptau ca vedeta să primească un salariu exorbitant, Carmen Tănase are un salariu cu care poate doar să supraviețuiascăș. Marea doamnă a teatrului româneasc a mărturisit că primește un salariu lunar de 1.300 de euro.

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc.', a spus actrița.

Carmen Tănase, nemulțumită de veniturile de la teatru

Carmen Tănae mărturisește că nu dorește să supraviețuiască, ci să trăiască. Vedeta vrea să ducă o viață decentă cu această sumă primită lunar. De asemenea, actrița consideră că banii pe care îi primește nu sunt suficienți pentru ceea ce face ea, dar continuă să profeseze pentru că este pasionată de actorie.

„Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!', a mai adăugat actrița.

Actrița a avut probleme de sănătate

Carmen Tănase a fost diagnosticată cu o tumore la măduvă, în urmă cu trei ani. Actrița a dezvăluit acest lucru în urmă cu doar câteva luni,luând multă prin surprindere. Vedeta a explicat că la trei zile după ce a aflat, s-a operat.

Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană.Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă. Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă. Asta se întâmpla acum trei ani.(…) Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat', a declarat Carmen Tănase, în cadrul podcast-ului lui Lucian Viziru.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter