Cum i s-a schimbat viața actriței Carmen Tănase, de când s-a mutat la țară: „Am fost sceptică la început, nu m-am văzut niciodată acolo”

Publicat pe

Carmen Tănase a povestit cum i s-a schimbat viața, de când s-a mutat la țară. Actrița locuiește acum într-un sat, situat la aproximativ o oră și jumătate distanță de București. A rămas surprinsă de cât de mult îi place, ea fiind, de regulă, un om foarte „orășean', pe care nu-l deranja zgomotul niciodată. Iată cine a venit cu ideea, de fapt!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat la țară, într-un sat la aproximativ o oră și jumătate distanță de Capitală. La început, îndrăgita actriță nu se vedea să locuiască acolo, dar a rămas surprinsă de cât de mult i-a plăcut. Își adoră atât de mult noul stil de viață, încât nu mai simte deloc nevoia să rămână în Capitală.

Cum i s-a schimbat viața actriței Carmen Tănase, de când s-a mutat la țară: „Am fost sceptică la început, nu m-am văzut niciodată acolo'Cum i s-a schimbat viața actriței Carmen Tănase, de când s-a mutat la țară: „Am fost sceptică la început, nu m-am văzut niciodată acolo'

În urmă cu aproximativ un an, Carmen Tănase a luat pe toată lumea prin surprindere, anunțând că se mută la țară. Deși nu credea că se va acomoda, actriței îi place atât de mult să locuiască la sat, încât nu simte să mai stea în București. Spune ea, chiar și atunci când lucrează până târziu, preferă să se întoarcă acasă, în noua ei locuință, de la curte.

Citește și: Cum a descoperit Carmen Tănase că are tumoră la măduvă:”Era o amorțeală pe picior și…”

Citește și: Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, primele declarații despre relația cu mama sa:„E omul meu preferat. Și cu asta…'

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură:„Mi-am scos firele'  

Citește și: Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani.Imaginile publicate de Kate Middleton au cucerit internetul

Cum i s-a schimbat viața lui Carmen Tănase, de când s-a mutat la țară

Potrivit spuselor lui Carmen Tănase, inițiativa de a se muta la țară nu a fost a ei, ci a fiului său. Au căutat casa luni bune, dar, când au găsit-o, și-au dat seama că e alegerea perfectă.

„Nu se compară. E surprinzător, pentru că eu eram un om foarte orășean, cu gălăgie în jur, pe care nu-l deranja zgomotul niciodată. Puteam să stau cât mai în centru, nu mă deranja bubuiala, muzica, vecinii, tramvaiele, dar acum e un context diferit și este cea mai bună alegere pe care puteam să o fac. Nu a fost inițiativa mea, a fost inițiativa fiului meu. Am fost sceptică la început, nu m-am văzut niciodată acolo, iar acum sunt de când lumea și nu am un an de când m-am mutat. „Acasă' a fost din clipa în care am găsit casa, am simțit-o.

Am căutat multe luni, dar când am găsit-o, am spus „Asta este'. E așa de bine, încât nu mai simt nevoia deloc să rămân la București, nici când am treabă până târziu, prefer să mă întorc acasă. Bucureștiul nici nu mai e ce era odată. Nu mai există. Vreo frumusețe, în afară de anumite zone, n-a fost niciodată, dar a fost un „vibe' în București, era ceva special, era un centru cultural. Acum nu mai e, este o amestecătură', a spus Carmen Tănase pentru Libertatea.

Carmen Tănase, despre rolul „Flăcărica'

În această seară, Carmen Tănase apare în emisiunea „Masterchef: Restul e plăcere' de la Acasă TV. Vedeta își amintește și acum cu drag de perioada în care a lucrat la acest post de televiziune și de serialele în care a jucat. A rămas surprinsă să vadă că până și copiii știu de Flăcărica, rolul interpretat de ea, după ce au fost urcate diferite filmulețe din peliculă pe TikTok.

„M-am obișnuit cumva. Cel mai șocant a fost când un copil de 2 ani m-a recunoscut, mi-a recunoscut personajul. Nici nu putea să spună „Flăcărica', că avea 2 ani. I-am zis „Măi, copilașule, măi, dar tu de unde mă știi?' și mama sa mi-a zis „Ne uităm noi pe YouTube și știe absolut tot'. Aia a fost șocant. Noi am făcut serialul de mai bine de 10 ani. Eu m-am obișnuit. Pe mine și acum mă strigă lumea pe stradă după personajul acela, deși eu am făcut multe roluri după aceea, dar este evident că a rămas.

Pe mine mă bucură, nu mă deranjează absolut deloc. Nu m-a deranjat niciodată, dimpotrivă. Râd eu acum, când m-am detașat total de situație și mă uit ca la niște străini la colegii mei și la mine, și mă distrez foarte tare, darămite un om oarecare. Urmăream și atunci, dar eram foarte subiectivă. Eu urmăresc pentru a vedea ce greșesc, ce pot îndrepta, dar eram foarte subiectivă și nu îmi plăcea nimic atunci. Mi se părea că tot ce făceam eu nu era bine, suficient, firesc, organic, pentru că eram foarte implicată. Acum nu mai am nicio problemă, sunt detașată total', a mai spus ea.

„N-am bănuit că va avea atât de mare succes'

Întrebată care a fost rețeta succesului pentru serialul în care a interpretat-o pe Flăcărica, actrița consideră că atunci s-au aliniat cumva astrele.

„S-au aliniat cumva astrele atunci, este evident. Spun asta și la propriu, pentru că îmi aduc aminte că m-am întâlnit cu Neti Sandu prin post, care mi-a zis: „Vezi că astrele, 3 ani de acum înainte, pentru tine sunt wow'. Deci, chiar s-au aliniat astrele. Într-adevăr, a fost un context… în primul rând, a fost ideea Ruxandrei Ion de a face asta. Mie mi s-a părut excepțională, pentru că asta va atrage întotdeauna. Mama se uită foarte mult la telenovele și vrând-nevrând eu sunt acolo.

Am văzut telenovele și seriale de prin Mexic și Spania și întotdeauna m-au atras. Eu nu am timp să mă uit, dar când erau difuzate acestea, mă opream și mă uitam, deoarece totul este exotic, colorat, au o viață interesantă, sunt persoane complexe și interesante, au sângele fierbinte. Am zis că asta va avea foarte mare succes din prima, dar n-am bănuit că va avea atât de mare succes. Aproape toată lumea se uita, diverse categorii sociale, de vârstă. N-am bănuit nici că personajele noastre vor avea atât de mare succes. Personajele noastre au început ca personaje secundare și au crescut după aceea', a adăugat artista.

Carmen Tănase, la „Masterchef: Restul e plăcere'

Carmen Tănase îi va juriza în această seară pe cei trei jurați de la MasterChef. La rândul ei, vedeta a dezvăluit că gătește, mai ales noaptea.

„Da. Gătesc… vai de mine! Gătesc noaptea mai mult, pentru că se liniștește casa și pot să îmi văd liniștită de treabă, să îmi înșir tot ce trebuie pe acolo. Printre preparatele ei preferate de numără spaghetele cu usturoi și cu ardei roșu.

Sunt mai multe, dar acum îmi vin în mine pastele aglio, olio, peperoncino. Îmi plac de nu mai pot. Sunt singurele paste care îmi plac. Altminteri, nu îmi plac sosurile, sosul roșu, cu brânză, dar astea cu usturoi… mor după spaghete cu usturoi și cu ardei roșu!', a conchis vedeta.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter