Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Imaginile publicate de Kate Middleton au cucerit internetul

Publicat pe

Fiica Ducilor de Cambridge, Prințesa Charlotte, a împlinit azi, 2 mai, 7 ani, iar mama ei, Kate Middleton a publicat câteva fotografii cu mica prințesă. Pasionată de fotografie, soția Prințului William a surprins-o pe unica lor fiică în niște ipostaze adorabile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Prințesa Charlotte de Cambridge a împlinit azi 7 ani. Cu această ocazie, mama ei, Kate Middleton, pasionată de fotogragrafie, a surprins câteva instantanee adorabile cu micuța, pe domeniul lor din Norfolk, unde familia își petrece majoritatea timpului.

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Imaginile  publicate de Kate Middleton au cucerit internetulPrințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Imaginile  publicate de Kate Middleton au cucerit internetul

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani

Zâmbitoare, cu un dințișor lipsă, aflată printre flori cu simpaticul cocker negru al familiei în brațe, Charlotte a făcut furori în mediul virtual, unde fotografiile publicate de mama ei cu ocazia aniversării au primit aproape 1 milion de like-uri. Azi, Prințesa de Cambridge, unica fiică a familiei, a împlinit 7 ani și a fost sărbătorită de familie. Charlotte mai are doi frați – Prințul George (8 ani) și Prințul Louis (4 ani), cu care are o relație foarte bună.

Citește și: La botezul fratelui ei, Prințesa Charlotte a „băgat spaima' în paparazzi! Micuța a fost foarte fermă cu ei

Citește și: Prințesa Charlotte seamănă leit cu tatăl ei, Prințul William, în copilărie!

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit ce poreclă are Prințesa Charlotte. E adorabilă!

Citește și: Reghe a arătat ecografia fiului său și al Corinei Caciuc. Cum au reacționat fanii:„Frumușel foc’

Fanilor Ducilor de Cambridge nu le-a scăpat faptul că Charlotte seamănă foarte bine cu bunica ei în copilărie, dar, am spune noi, și cu tatăl ei, Prințul William. Lottie, cum îi mai spun apropiații, are umor, e voluntară și este foarte protectoare cu frații ei, chiar dacă George este cel mai mare dintre ei.

Ce titlu va purta mica prințesă la vârsta adultă

Născută la maternitatea privată Lindo Wing a Spitalului St. Marys din Paddington, pe 2 mai 2015, Prințesa Charlotte este a patra în ordine la succesiunea la tronul Marii Britanii, însă, conform regulilor regale, ea va deveni ducesă doar dacă se va mărita cu un duce. Înalta Alteță Regală Prințesa Charlotte de Cambridge nu va primi automat titlul, deoarece cutumele regale spun că acesta este acordat doar descendenților de sex masculin.

În schimb, după ce Prințul William va deveni rege, Charlotte ar putea primi titlul de Prințesă regală, deținut în acest moment de Prințesa Anne, fiica Reginei Elisabeta a II-a.

Sassy Princess Charlotte

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani azi și este deja faimoasă pentru reacțiile ei publice, care fac deliciul presei și al fanilor. Când avea 4 ani, Charlotte și-a susținut părinții, alături de fratele ei, în timp ce participau la o competiţie desfăşurată în largul coastelor insulei Wight. Rămas fără dinţii de lapte şi îmbrăcat într-un costum marinăresc, Prinţul George a zâmbit publicului, în timp ce sora lui a scos limba în faţa oamenilor. Ducesa de Cambridge s-a arătat surprinsă de gestul fiicei sale şi a zâmbit. Gestul a fost repetat, ulterior, și în alte ocazii, inclusiv la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle…

Nu este prima dată când Prinţesa Charlotte iese în evidenţă într-un mod amuzant. În luna iulie 2018, în timpul botezului fratelui ei mai mic, Prinţul Louis, Charlotte le-a spus jurnaliştilor adunaţi la Capela Regală de la Palatul St James că nu sunt ‘invitaţi’ la eveniment.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter