Cine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent

Publicat pe

Cine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent. Vineri, 29 aprilie, la PRO TV a fost difuzată o nouă ediție spectaculoasă, marca Românii au talent. Noi oameni talentați au urcat pe scenă și i-au impresionat atât pe jurați, cât și pe cei de acasă. Trupa UDI a fost trimisă direct în semifinale, după ce Dragoș Bucur a apăsat Golden Buzz-ul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent. Sezonul 12 Românii au talent le aduce telespectatorilor surprize pe bandă rulantă. Vineri, un nou Golden Buzz a fost oferit în cadrul show-ului, de data aceasta de către Dragoș Bucur. Juratul a fost vizibil impresionat de numărul realizat de trupa UDI pe scenă.

Cine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talentCine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent

Cine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent. Trupa UDI, ultimul Golden Buzz de la Românii au talent 12, e o trupă de dans din Siberia. Nu doar Dragoș Bucur a fost uluit de numărul lor, ci și restul juraților.

Citește și: Cine este Aurel Niamțu de la Românii au Talent.A primit Golden Buzz de la Andra

Citește și: Cine este Alexandra Croitoru, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent.La 15 ani, tânăra este însărcinată

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

Citește și: Oana Roman, confesiune dureroasă la 8 ani de când a fost la un pas de moarte:„Soțul m-a hrănit, m-a spălat, m-a vegheat, deși…'

Cine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent

Cine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent. Andra s-a declarat onorată să vadă spectacolul făcut de trupa UDI, la Românii au talent. Artista e de părere că ceea ce fac membrii trupei e incredibil ș dincolo de cuvinte. De asemenea, și Mihai Bobonete și-a exprimat admirația în mod public.

„Ei sunt dincolo de orice cuvinte. Sunt onorată să văd un astfel de spectacol! E incredibil ceea ce faceți', a declarat Andra la Românii au talent, fiind completată de Mihai Bobonete: „Ce am văzut a fost absolut fantastic! M-ați terminat!'.

Înainte de a apăsa Golden Buzz, Dragoș Bucur a dezvăluit ce crede despre numărul trupei UDI.

„Eu cred că în cele din urmă peste tot în lume există o parte bună și una rea și mai cred că depinde de noi, de fiecare în parte, ce jumătate alegem să hrănim: partea bună sau partea rea.

Și povestea voastră într-un mod simplu, dar în același timp extraordinar de complex, încurajează oamenii să-și hrănească jumătatea bună, a spus Dragoș Bucur la Românii au talent.

Când s-a înființat trupa UDI

Potrivit protv.ro, trupa UDI a luat naștere în anul 1994. La acea vreme, membrii trupei, Yuri, Denis și Igor, erau elevi la internatul pentru orfani, în Rusia. Fascinați de artele marțiale, cei trei au început să exerseze lovituri, să facă exerciții de stretching. Astfel, ei au învățat să facă primele lor mișcări.

Patru ani mai târziu, în 1998, trupa UDI a susținut primul ei spectacol, într-un club celebru. Cei trei membri au fost foarte bine primiți de public. Succesul lor a „explodat', iar oamenii început să îi recunoască pe stradă și să-i cheme la diverse emisiuni TV. Atunci au ales să se numească UDI, după inițialele numelor lor.

Trupa UDI, ultimul Golden Buzz de la Românii au talent 12

După nenumărate spectacole, în 2007, membrii trupei UDI și-au deschis propria școală de dans. La aceasta sunt bineveniți sunt și copii cu deficiențe sau care provin din medii defavorizare, din orfelinate. Spre deosebire de alte școli de acest gen, ei nu percep taxe de înscriere sau de vreun alt fel.

Bucurându-se de un succes la nivel internațional, trupa UDI călătorește în toată lumea și susține spectacole. În ediția de vineri de la Românii au talent, membrii trupei au impresionat public și jurații cu o poveste emoționantă, în care binele învinge răul.

Sursă foto: PRO TV, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter