Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat”: „Se purta urât cu mine, foarte urât!”

Publicat pe

Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat'. Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta, originară din Republica Moldova, a câștigat admirația publicului datorită emoției de care dă dovadă în melodiile sale. Printre cele mai ascultate piese ale acesteia se numără și „Nu știi tu să fii bărbat', în versurile căreia multe femei s-au regăsit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe din industria muzicală românească. Aceasta a primit admirația publicului atât datorită vocii sale extrem de sensibile, cât și datorită versurilor foarte profunde pe care le cântă. Printre piesele de suflet în care multe femei s-au regăsit se numără și creația „Nu știi tu să fii bărbat'. Bruneta originară din Republica Moldova a recunoscut faptul că inspirația pentru hit a venit în urma unei întâmplări reale.

Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat': „Se purta urât cu mine, foarte urât!'Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat': „Se purta urât cu mine, foarte urât!'

Aceasta a explicat cu lux de amănunte care a fost inspirația sa pentru versurile melodiei „Nu știi tu să fii bărbat'. Se pare că totul a pornit de la un fost partener de viață, care se comporta foarte urât cu talentata artistă.

Citește și: Zanni a fost îndrăgostit de Irina Rimes. Cum a reacionat ea, când a aflat:”A venit după 3 ore un băiat să îmi spună că…”

Citește și: Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu fostul soț. Cum a început totul:„A fost un complot'

Citește și: Cum a reacționat Oana Pellea după declarațiile de hărțuire sexuală de la Premiile Gopo:„Doamna Viorica Vodă trebuie să dea nume’

Citește și: Emilia Popescu, mesaj pentru Viorica Vodă, după declarațiile despre hărțuirea sexuală:„Nu este de râs și nici de judecat, lumea e ipocrită’

Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat'

Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat'. Irina Rimes a explicat faptul că inspirația pentru melodia „Nu știi tu să fii bărbat' a venit în timp ce se afla în mașină cu iubitul său de la vremea respectivă. Aceasta a recunoscut că deși ea îl considera pe el iubirea vieții sale, bărbatul se comporta extrem de urât cu artista.

„Povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat'. Eram în mașină și prietenul meu, iubirea vieții mele de pe atunci, mi-a spus un lucru foarte urât. Și m-am supărat foarte tare, dar îmi ajunsese la os. Se purta urât cu mine, foarte urât. Eram în mașină, mergeam spre ceva sau cineva', a început ea confesiunea.

În timp ce se aflau în drum spre București, Irina a început să cânte un mix al unei piese, în cadrul căruia a greșit o notă. În acel moment, bărbatul pe care ea îl considera sufletul său pereche, i-a spus o vorbă dură, care la acel moment a deranjat-o foarte tare pe artistă. Ajunsă la Periș, ea a început să scrie „Nu știi tu să fii bărbat', melodie pe care a terminat-o în 10 minute.

Veneam din Periș. În Periș era o sesiune. Și veneam din Periș spre București că aveam ceva, o emisiune, un podcast sau radio. Mi-a zis chestia aia. Pe drum, cred că făceam un mix sau o piesă și am cântat ceva prost. Și mi-a zis ceva de genul: „N-am timp să corectez în behăielile tale'.  Și m-a durut. Era adevărat. Dar m-a durut. Și m-am întors înapoi la Periș la sesiune, și am scris piesa Nu știi tu să fii bărbat în 10 minute, nu mai mult', a declarat ea.

De ce a divorțat cântăreața de Andi Bănică

Irina Rimes a fost căsătorită timp de un an cu Andi Bănică, un cunoscut artist din România. În anul 2017, ei au decis să pună punct poveștii de iubire, lucru care a stârnit o mulțime de controverse. Atunci, se specula că Andi ar fi înșelat-o pe brunetă, însă ea a contestat zvonurile. Irina Rimes a explicat că între cei doi a fost vorba de nepotrivire de caracter.

Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul (n.r. relații celebre). Stăteau doi psihologi, un astrolog etc. să discute problema mea cu soțul meu, care stătea lângă mine. Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil.', a spus ea în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter