Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o altă relație: „Am vrut să o înfiez”

Publicat pe

Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o altă relație. Cântăreața și Nicolae Grigore s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă acum aproape patru ani. Vedeta are și o fetiță dintr-o relație anterioară, pe care soțul actual a îndrăgit-o imediat. Recent, kinetoterapeutul a făcut câteva confesiuni emoționante despre fiica sa vitregă, dar și cum se înțeleg cei doi. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bella Santiago a devenit cunoscută publicului larg după ce a câștigat show-ul muzical „X Factor România', în anul 2018. Cea mai viralizată melodie a ei de la concurs este o adaptare la piesa lui Adele, „Rolling in the deep', care a strâns 13 milioane de vizualizări. În prezent, artista este asistenta lui Teo Trandafir, în emisiunea „Teo Show', în care gătește zilnic. Anul trecut, ea a ajuns până în finala reality show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities', dar fără să câștige marele premiu. 

Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o altă relație: „Am vrut să o înfiez'Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o altă relație: „Am vrut să o înfiez'

Bella Santiago are o fetiță, în vârstă de zece ani, dintr-o relație anterioară. Din nefericire, vedeta nu mai păstrează legătura cu tatăl fiicei ei, iar asta pentru că a dispărut imediat după ce vedeta a născut. Bărbatul a plecat și nu s-a mai întors, lăsând-o pe artistă singură cu un copil. Vedeta a recunoscut de nenumărate ori că a trebui să muncească singură ca să-și crească fetița. Chiar dacă a trecut prin momente dificile, Bella Santiago se consideră cea mai norocoasă mamă și soție din lume.  

Citește și: Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show.Ce rol are fiecare

Citește și: Adina Halas și Bella Santiago au plâns la Bravo, ai stil!.Ce se întâmplă înainte de finală

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, prima apariție în public cu iubitul misterios, la Premiile Gopo: „Nu este actor'

Citește și: Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii:”Mi s-a părut foarte tristă”

Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o altă relație

Invitați în emisiunea „Bărbați versus femei' de pe Youtube, ambii au vorbit despre povestea lor de dragoste. Cântăreței i-a fost foarte greu să-i spună lui Nicolae Grigore, la începuturile relației, că are o fetiță. Artista a crezut că poate fi un impediment în a-și găsi un nou suflet pereche. Soțul artistei a acceptat-o și a îndrăgit-o imediat pe fata Bellei, ca și cum ar fi propriul său copil. El și Kescielle, fiica cântăreței, se înțeleg de minune și au o relație tată-fiică extrem de puternică. 

„Mi-a fost frică, pentru că atunci când unii bărbați aud că ai copil…', a început Bella Santiago.

„Am vrut să-i înfiez fetița. I-am zis: ‘adu-o aici și eu o înfiez. Rămâne aici. Că ai tu o relație cu cine ai, poți rămâne oriunde, că pot să te ajut', a continuat soțul Bellei Santiago, de meserie kinetoterapeut.

Bella Santiago și soțul ei își mai doresc un copil 

Kinetoterapeutul a mai povestit că el și Bella Santiago își doresc încă un copil și fac eforturi în acest sens: „Lucrăm foarte intens. Munca e dimineața și seara', a glumit artista. Într-un interviu exclusiv pentru Viva!, Bella Santiago a mărturisit că noul membru al familiei va veni în momentul potrivit: „da, ne mai dorim încă un copil. Când va crede Dumnezeu că este momentul potrivit, ni-l va trimite. Noi suntem pregătiți și îl așteptăm cu brațele deschise', a spus ea acum câțiva ani. 

Cum a fost momentul în care Nicolae Grigore s-a întâlnit cu fetița Bellei Santiago 

La începuturile relației cu Nicolae Grigore, frumoasa cântăreață i-a făcut cunoștință cu actualul ei soț, iubit la acea vreme. Vedeta și-a amintit că a fost o întâlnire emoționantă, iar fetița îl considera deja tatăl ei chiar înainte să-l vadă.  

„Ei au mai vorbit prin videocall și s-au împrietenit, deja îl consideră tatăl ei dinainte să îl vadă. Acum îi spune ‘tati. În România s-a obișnuit repede, chiar a învățat rapid cuvinte și expresii în limba română', a mai povestit ea. 

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter