Ce boală a făcut Nicholas, fiul Elenei Gheorghe: "O forma destul de severă"

Publicat pe

Elena Gheorghe trece prin momente dificile, după ce fiul ei, Nicholas s-a simțit rău. Artista a declarat că micuțul a contactat o boală contagioasă, iar acum se teme ca nu cumva și fiica ei să fi luat virusul. Elena i-a separat pe cei doi copii ai ei, iar acum are grijă de fiul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe este căsătorită de aproape un deceniu cu Cornel Ene, bărbatul alături de care are doi copii. Vedeta se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Pe lângă faptul că este o artistă desvârșită, Elena este o mamă devotată, iar copiii sunt cea mai mare bucurie a ei.

Ce boală a făcut Nicholas, fiul Elenei Gheorghe: "O forma destul de severă"Ce boală a făcut Nicholas, fiul Elenei Gheorghe: "O forma destul de severă"

Elena este îngrijorată după ce fiul s-a îmbolnăvit. Vedeta și-a dat seama imediat că Nicholas a făcut una dintre cele mai întâlnite boli la copii. Cântăreața a observat simptomele, iar acum speră ca fiica ei, Amelie să nu fi contactat și aceeași boală.

Citește și: Elena Gheorghe, secretul căsniciei sale de lungă durată:„Ne spunem tot ce ne trece prin cap'

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să meargă la Survivor și Asia Express:”Nu aș putea să…”

Citește și: Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o altă relație:„Am vrut să o înfiez'

Citește și: Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat':„Se purta urât cu mine, foarte urât!'

Elena Gheorghe, probleme cu fiul ei, Nicholas. Ce boală a făcut băiețelul

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta este activă în mediul online, acolo unde ține legătura cu fanii ei și îi anunță când se întâmplă ceva nou în viața ei. Din nefericire, vedeta traversează o perioadă dificilă, după ce fiul ei, Nicholas a contractat o boală contagioasă. Mai exact, fiul ELenei Gheorghe are varicelă, iar acum artista se teme ca nu cumva, fiica ei, Amelie, să fi contractat și ea boala. Celebra artistă a observat imediat simptomele fiului său, iar acum Nicholas se află sub tratament. Elena l-a izolat imediat pe fiul ei de Amelie, iar acum speră ca micuța nu a luat virusul.

„Nicholas a făcut vârsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nicholas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap.A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicelă. O forma destul de severă zic eu. (… ) Ne-am bucurat ca Nicholas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis ca poate nu o ia și cea mică. Mai avem un hop, să nu avem vreo surpriză de la Amelie zilele acestea. Sperăm că totul să treacă cu bine și să trecem peste proba de foc..', a explicat Elena Gheorghe, pe contul personal de Instagram.

Elena Gheorghe a trecut prin momente dificile

Artista este o mamă desăvârșită și se ocupă mereu de cei doi copii ai ei, în ciuda programului încărcat pe care îl are. Elena Gheorghe a avut parte de zile dificile, dar a învățat să fie optimistă în astfel de situații.

Artista știe că fiul ei își va reveni și speră ca micuța Amelie să nu fie și ea bolnavă. De asemenea, vedeta și-a amânat niște treburi, având în vedere că pregătește un concert în această perioadă.

Elena Gheorghe și Cornel Ene, 20 de ani de relație

Elena Gheorghe formează un cuplu alături de Cornel Ene. Cei doi sunt împreună de 20 ani, iar iubirea lor continuă să fie la fel de frumoasă. Elena și Cornel s-au cunoscut pe vremea când artista avea doar 15 ani, iar el 18 ani.

Cei doi au fost colegi în trupa Mandinga, iar cu timpul s-au îndrăgostit și acum au o familie exemplară. În urmă cu ceva vreme, Elena a vorbit și despre al treilea copil, declarând că dacă va fi să se întâmple, îl așteaptă cu multă iubire.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter