Oana Radu, acuzată că ar fi dat țeapă la o nuntă. Ce spune artista: "O să depun plângere"

Publicat pe

Oana Radu e implicată într-un scandal monstruos. Artista a fost acuzată că ar fi dat țeapă la o nuntă, acolo unde trebuia să se prezinte pe 28 mai. Cu toate astea, cântăreața i-ar fi anunțat pe nuntași că nu mai poate ajunge, deși a primit avans pentru eveniment. Care a fost reacția Oanei după toate aceste acuzații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu a fost chemată să cânte la o nuntă pe 28 mai, eveniment pentru care ar fi primit un avans. Ulterior, artista i-ar fi anunțat pe nuntași că nu mai poate cânta la petrecere. Viitorul mire a mărturisit că partenera sa și-a dorit foarte mult ca îndrăgita artistă să îi cânte alături de formația lui Puiu Bucătaru.

Oana Radu, acuzată că ar fi dat țeapă la o nuntă. Ce spune artista: "O să depun plângere"Oana Radu, acuzată că ar fi dat țeapă la o nuntă. Ce spune artista: "O să depun plângere"

Oana Radu a reacționat zilele trecuteî în urma acuzațiilor făcute la adresa ei. Artista este decisă să rezolve situația cu ajutorul legii. Mai mult, cântăreața a declarat că a fost amenințată și că i s-a adus defăimarea cu acest subiect.

Citește și: Cum își câștigă Oana Radu banii, în pandemie:„Mă trezesc la 5 dimineața'

Citește și: Cum trișează Oana Radu în dieta impusă de soțul ei.Ce mâncare nu refuză niciodată

Citește și: Rei de la Insula Iubirii, reacție dură către iubita lui, Lavinia:„Ai ales să mergi și să-ți trăiești tinerețea, în loc să-ți crești copilul'

Citește și: Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab! Motivele separării:„Nu-mi pot schimba credința'

Oana Radu, acuzată că a păcălit niște nuntași

Zilele trecute, Oana Radu a fost acuzată de niște nuntași, că le-ar fi dat țeapă. Aceștia susțin că i-ar fi dat cântăreței avansul și aceasta ar fi trebuit să se prezinte la eveniment pe 28 mai. Ulterior, artista i-a anunțat că nu mai poate să vină. Viitorul mire a mărturisit că soția sa și-a dorit foarte mult ca Oana Radu să cânte la nunta ei împreună cu formația lui Puiu Bucătaru. Artista ar fi primit un avans de 500 de euro, iar suma totală era de 1000 euro.

'Eram împreună în Anglia, ne-am hotărât să facem nunta și botezul fetiței. Am vorbit cu domnul Puiu Bucătăru, contactat prin intermediul unui prieten foarte bun, am vorbit cu dânsul pe video, mi-a zis dacă vreau să mă ajute și cu alți lăutari. Nevasta mi-a sugerat dacă putem să o luăm și pe Oana Radu, am vorbit cu domnul Puiu Bucătăru la telefon. Am vorbit de comun acord să vină să cânte pe sume de 1000 de euro, am trimis arvuna dânsei, nu am făcut niciun contract, arvuna a fost de 500 de euro. Noi vorbisem să fie 1000 de euro pentru program, 45 de minute', a spus George la Antena Stars.

Reacția Oanei Radu

Artista a reacționat după toate acuzațiile care i s-au adus. Oana Roman a declarat că vrea să își facă dreptate cu ajutorul legii. Vedeta a explicat motivul pentru care a refuzat să mai meargă la eveniment. Conform acesteia, ar fi fost amenințată, iar Puiu Bucătaru i-ar fi dat țeapă cu două evenimente.

Nu a fost vorba nicio secundă despre bani, deci nu despre bani a fost vorba. Nu mi-am mărit tariful. Puiu Bucătaru a fost colegul meu când și-a dorit dânsul, el mi-a dat țeapă cu două evenimente, a zis că vine și n-a mai venit.(…) Oamenii m-au sunat și m-au luat tare direct, cu intimidare. Mi-au zis că «pe banii mei vorbesc cum vreau cu tine, ești o frustrată și pe unde te prind la evenimente te fac de râs». Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere și pentru amenințări, și pentru defăimarea care are loc la televizor , a declarat Oana Radu, relateză spynews.


Ce a declarat Puiu Bucătaru, artistul cu care trebuia să cânte Oana Radu

Puiu Bucătaru, artistul cu care Oana Radu trebuia să cânte la eveniment, are o altă poveste. Acesta a declarat că artista l-a anunțat în urmă cu câteva zile că nu va mai putea să vină la petrecere. Oana i-ar fi spus că și-a făcut o altă trupă.

„I-am zis Oanei să îmi zică un preț frumos, ca să putem să mergem cu toții acolo să cântăm. A spus că ea ia 1200-1500, asta fiind în decembrie. Am luat legătura cu domnul George, a spus că este de acord. Oana a spus să îi trimit niște bani arvună. I-am trimis. Acum câteva zile mi-a spus că nu mai poate. Mi-a spus că și-a făcut o trupă și managerul nu o mai lasă să cânte.', a spus artistul pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter