Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana: „Nu mi s-a părut ok”

Publicat pe

Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana. Unul dintre cele mai incitante show-uri de divertisment din România a început! Insula Iubirii aduce pe micile ecrane noi provocări, ispite extrem de atractive și situații neașteptate. Recent, Bogdan, unul dintre concurenții care au jurat că vor rămâne fideli persoanei iubite, a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana. Insula Iubirii este unul dintre cele mai admirate show-uri matrimoniale din România. Acesta a adus pe micile ecrane mai multe cupluri, gata să își testeze fidelitatea în cuplu. Printre ele se numără și Bogdan și Celia, doi îndrăgostiți care sunt convinși că vor rămâne împreună. Dacă femeia a avut deja primul sărut din cadrul emisiunii, cu o persoană de același sex, bărbatul este convins că nu va cădea în capcana ispitelor.

Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana: „Nu mi s-a părut ok'Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana: „Nu mi s-a părut ok'

Tânărul îi este extrem de fidel iubitei sale, Celia. Atât de corect în relație încât orice gest făcut de ispite îl enervează la culme!

Citește și: Surpriză! Primul sărut de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost între două fete:„Eu am rămas….’

Citește și: Rareș, iubitul Ceraselei, după primul bonfire la Insula Iubirii:'Dacă știam că e așa, nu mai veneam'

Citește și: Sofia Vicoveanca, detalii neștiute despre întâlnirea cu Anthony Quinn:„Și acum regret că nu m-am dus să-i spun că sunt româncă’

Citește și: Rita Mureșan, fotografie rară alături de cele două fiice:'Ele sunt tot…'

Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana

Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana. Bogdan a fost puțin mai retras decât ceilalți concurenți în ultima ediție a emisiunii difuzate pe Antena 1. Deoarece nu a vrut să iasă afară din camera sa pentru a petrece cu colegii săi, ispita Oana a mers să vadă care și unde este problema. Aceasta l-a întrebat pe iubitul Celiei dacă este în regulă și dacă are nevoie de o îmbrățișare. Acest gest l-a enervat la culme pe bărbatul care se jură fidel partenerei sale de viață.

A doua zi, el împreună cu ceilalți băieți, dar și cu ispite, au vorbit despre cele întâmplate. Chiar dacă oamenii din jur au încercat să îi explice tânărului că Oana doar a vrut să îi ridice moralul, el a declarat că nu i s-a părut în regulă gestul ispitei.

„Nu am fost supărat, dar nu mi s-a părut ok. Voi puteți să ziceți ce vreți, eu am părerea mea', le-a spus Bogdan ispitelor.

Iubita acestuia s-a sărutat cu o altă concurentă

Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele. Imediat după ce au văzut filmulețul, Bogdan și Rareș au spus tot ce au pe suflet: „eu i-am spus și ei că nu m-ar deranja dacă s-ar pupa cu o fată’, a concluzionat Bogdan.

„Eu mă așteptam la treaba asta, ea a mai încercat, o pot numi bisexuală, îi plac și fetele și băieții. S-a creat o chimie cu partenera lui Bogdan. Poate fi liberă să facă ce vrea’, a replicat și Rareș, iubitul Ceraselei.

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter