Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cum își împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara. Artista pune punct speculațiilor și vorbește despre cum funcționează lucrurile între ea și fostul soț, atunci când vine vorba despre fiicele lor. A lămurit că nu a avut niciodată intenția să-l decadă din drepturile părintești, iar acum urmează apelul, care este în continuare pentru custodia exclusivă şi pentru pensia alimentară retroactivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Din câte știm, procesul dintre tine și fostul tău soț continuă privind custodia fetelor, pensia alimentară, programul de vizită… Ce ne poți spune despre asta?

Programul de vizită a fost mereu la discreţia tatălui şi, indiferent de custodie, exclusivă sau comună, tatăl are aceleaşi drepturi – două weekenduri pe lună plus vacanţele. Când am cerut custodie exclusivă, mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi. Nici pe departe! Diferenţa între custodia exclusivă şi cea comună este doar la dreptul de decizie în ceea ce priveşte școala, spitalele şi vacanţele. Urmează apelul, care este în continuare pentru custodia exclusivă şi pentru pensia alimentară retroactivă.

Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIVCum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Andreea Bălan, despre divorțul de George Burcea: „Fetele au prietene și colege la grădiniță în aceeaşi situație'

Fetele nu mai sunt tocmai mici, în special Ella. Cum percep ele faptul că părinții lor nu mai sunt împreună? Cum le-ai explicat?

În ziua de azi, sunt destul de mulţi copii cu părinţi separaţi şi, prin urmare, faptul că ele locuiesc cu mami şi cu buni nu este ceva ieşit din comun. Au prietene și colege la grădiniță în aceeaşi situație, şi astfel explicaţiile au fost foarte simple, că sunt unele familii în care tatăl nu locuieşte cu mami.

Ele îți mai pun întrebări incomode referitor la acest subiect? Cum reacționezi, ce le răspunzi?

Nu au existat întrebări incomode, pentru că Ella avea 3 ani şi Clara 11 luni la separare și nu au amintiri legate de perioada în care locuiam împreună. Pentru ele e ceva normal să locuiască doar cu mami și cu buni.

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express:Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile'/ EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, declarații inedite despre relația cu George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan: „Au fost momente dificile”

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA!de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan înlocuiește tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf:„O să fac ceva frumos'

Andreea Bălan: „Cu cât copiii sunt mai mari, cu atât percep divorţul ca pe ceva grav'

Tu ai avut o copilărie grea, din foarte multe puncte de vedere, și ai spus mereu că ai rămas cu traume, de atunci. Situația fetelor tale nu e identică, dar putem spune că un divorț poate fi traumatizant, pentru copii. Fetele au făcut terapie, le-ai dus la psiholog?

Cu cât copiii sunt mai mari, cu atât percep divorţul ca pe ceva grav. În cazul meu, fetiţele fiind foarte micuţe, nu au termen de comparaţie şi amintiri cu noi patru împreună, astfel suferinţa fiind minoră, doar în subconştient, pentru faptul că nu există prezenţă masculină în casă, atât.

Andreea Bălan: „Nu privesc divorţul ca pe un eşec'

Dar tu? Cum privești acum divorțul, la mai bine de doi ani de la separare? Ce înseamnă această experiență pentru tine?

Reprezintă o situaţie prin care am trecut, la fel ca alte situaţii din care am învăţat. Nu privesc divorţul ca pe un eşec. Este doar o situaţie prin care trec mulţi oameni şi care poate fi firească dacă nu te înţelegi cu persoana cu care te-ai căsătorit.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter