Cum s-a îndrăgostit Dragoș Bucur de Dana Nălbaru: ”Am cunoscut-o pe stradă și după cinci zile ne-am căsătorit. Cred în suflete-pereche”

Publicat pe
Cum s-a îndrăgostit Dragoș Bucur de Dana Nălbaru: 'Am cunoscut-o pe stradă și după cinci zile ne-am căsătorit. Cred în suflete-pereche'Cum s-a îndrăgostit Dragoș Bucur de Dana Nălbaru: 'Am cunoscut-o pe stradă și după cinci zile ne-am căsătorit. Cred în suflete-pereche'

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează de 15 ani unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz, dar puțini știu modul exploziv în care a început povestea lor de dragoste. Actorul ne-a povestit cum a ajuns să o ceară pe artistă în căsătorie la doar cinci zile după ce s-au cunoscut.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. Se iubesc de circa 15 ani și au împreună trei copii. Doi biologici, o fată, Sofia (14), și un băiețel Kadri (4 ani), dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana (6 ani), pe care au înfiat-o în 2017, când copilul avea deja cinci ani.

Povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru este una ca desprinsă din filme, care a rezistat cu succes probei timpului. Deși cei doi s-au zărit prima dată la castingul „Băieți buni' – unde Dragoș a obținut rolul, dar Dana nu – marea lor întâlnire a avut loc câteva luni mai târziu, pe stradă.

Cum a ajuns Dragoș Bucur să o ceară în căsătorie pe Dana Nălbaru

Dragoș Bucur a povestit pentru viva.ro că a ajuns să creadă în conceptul de 'suflete-pereche' după ce a cunoscut-o pe Dana. Prezentatorul 'Visuri la cheie' a cerut-o pe Dana în căsătorie la doar cinci zile după ce au purtat o conversație. Gest pe care unii l-ar considera poate nebunesc, dar care în cazul celor doi a fost baza întemeierii unei familii frumoase.

'Am cunoscut-o pe Dana pe stradă și după cinci zile ne-am căsătorit. Au trecut 15 ani de când ne-am cunoscut. Evident că eu cred în dragoste la prima vedere, cred în suflete-pereche. Nu cred că într-o relație nu pot apărea probleme, nu cred că nu trebuie să lupți pentru relația ta, nu cred că lucrurile sunt așa, ca în desene animate: ai cunoscut pe cineva și gata, din momentul acela totul merge uns. Nu! Trebuie să faci compromisuri, să înțelegi. E o discuție foarte lungă, dar da, cred în suflete-pereche, cred în dragostea adevărată. Dana are un proiect acum, se numește 'Redescoperă iubirea', în care tocmai despre asta vorbește, despre dragostea în diferite etape ale vieții', ne-a mărturisit Dragoș Bucur.

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter