Explicația psihologică! De ce sunt dispuși bărbații să cheltuie bani cu o femeie frumoasă

Publicat pe de Catalina Cristescu

Probabil că știi cel puțin un caz de bărbat care a cheltuit sume semnificative de bani cu ceea ce numim femei fatale… ori fatale cel puțin în concepția lui. Care este explicația psihologică?

Știm deja că sexul vinde, de aceea au succes filmele pentru adulți, cele cu nuditate, iar persoanele atractive sunt la mare căutare.

Pentru femei contează ce oferă un bărbat la alt nivel decât cel fizic. Contează resursele emoționale, pentru că dorește să se simtă securizată emoțional, iubită, protejată.

Dar contează și resursele financiare care îi dau acea liniște că în momentele grele se poate baza pe el, că bărbatul respectiv își permite să aibă grijă de ea și de potențialii lor copii.

Citește și:

Ești foarte stresată? Cercetătorii spun că plânsul ajută mai mult decât îți imaginezi

3 situații când relația cu părinții în vârstă devine toxică. Trebuie să pui limite!

Bărbații când văd o femeie frumoasă se gândesc instantaneu la sex, nici nu e de mirare căci așa a aranjat Mama Natură perpetuarea speciei.

Iar ca să ajungă în patul femeii, aceștia sunt tentați să facă aproape orice inclusiv să cheltuiască sume impresionante de bani, să se împrumute, ba chiar să încerce uneori să pară ceea ce nu sunt.

Practic ei apelează la resurse ori le mimează, totul pentru a-și atinge scopul. Și cu cât scopul, sexul, este amânat cu atât ei sunt mai dispuși să cheltuiască.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter