Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: ”Ne-am dorit atât de mult copil, încât...”

Publicat pe

Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădesu și tatăl copilului ei, după ce vedeta a născut. Viața i s-a schimbat total după ce a devenit mama unui băiețel minunat. Vedeta a făcut mărturisiri inedite din viața personală, lucruri pe care puțină lume le știe. Ramona Bădescu călătorește foarte mult și se împarte între Italia, de unde este partenerul ei de viață, și România. Ce relație are vedeta cu tatăl băiatului ei?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu are o viață și o carieră de invidiat, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Viața ei s-a schimbat de ceva vreme, de când a venit pe lume băiețelul ei minunat. De altfel, vedeta este mereu pe drumuri, între Italia și România, pentru că tatăl copilului ei nu este în țară.

Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: 'Ne-am dorit atât de mult copil, încât...'Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: 'Ne-am dorit atât de mult copil, încât...'

Viața i s-a schimbat total, după ce a devenit mama unui băiețel minunat. Vedeta a făcut mărturisiri inedite din viața personală, lucruri pe care puțină lume le știe. Ramona Bădescu călătorește foarte mult, pentru că iubitul ei este italian. Totuși, aceasta susține că nu îi este deloc greu să meargă des în Italia, datorită companiilor aeriene. Vedeta a mărturisit, pentru ego.ro, că îi este mult mai dificil să ajungă la mama ei, la Craiova. Asta pentru că este nevoită să meargă cu trenul, care face patru ore pe drum.

„Eu abia am venit astăzi. Sunt pe drumuri, mă întorc, mă duc. Am venit, stau 3 zile, mă reîntorc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, este atât de aproape, o oră și 50 de minute, nu mai sunt probleme. Mai greu este să ajung acasă la mama la Craiova, sunt 4 ore cu trenul', a spus Ramona Bădescu, pentru sursa citată.

Citește și: Ce tratament naturist folosește Ramona Bădescu pentru îngrijirea pielii, la 53 de ani: „Un amestec…”

Citește și: Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani. Vedeta a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman a anunțat că au probleme în relație: „Adevărul te costă'

Citește și: Ce câștiguri uriașe are George Burcea, anual. Fostul soț al Andreei Bălan deține o companie prosperă

Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut

Ramona Bădescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali, un bărbat de origine italiană. Vedeta are împreună cu acesta un băiețel, pe nume Ignazio. Ramona nu ratează niciun moment, pe care să-l petreacă cu băiatul ei. Cât despre relația cu partenerul ei de viață, se pare că totul merge ca pe roate.

Ramona Bădescu a mărturisit că se înțelege foarte bine cu iubitul ei, după ce micuțul lor a venit pe lume.

„E minunat. Ne-am dorit atât de mult un copil încât nu putea să se schimbe decât în foarte, foarte bine', a declarat vedeta, conform ego.ro

Ramona Bădescu își dorește și o fetiță

Vedeta a devenit mamă la vârsta de 50 de ani. Ramona Bădescu este în culmea fericirii de când a venit pe lume băiatul ei. Aceasta mărturisea, la o emisiune TV, că-și mai dorește o fetiță.

Când încep să mă enervez, cânt iiiiiiii' şi mă liniştesc! E o tehnică bună. Îmi doresc să mai am un copil, mi-aş dori o fetiţă, dar nu se întâmplă aşa cum ne dorim noi, soarta decide. Am păstrat anumite hăinuţe dragi, acum ştiu ce mă aşteaptă', spunea Ramona Bădescu, la 'Vorbește lumea'.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter