Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani: „Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele”

Publicat pe

Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani. Ambii se consideră doi părinți fericiți, având o viață liniștită și armonioasă alături de băiețelul cuplului, Andrei. Recent, jurnalista a povestit cum e viața cu Andrei, mai ales că a terminat grădinița și va merge, pentru prima dată, la școală, din toamnă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit acum 7 ani și au împreună un băiețel, Andrei, în vârstă de 6 ani. Cel mic este un copil cu mult umor, având mereu replicile pregătite. Inclusiv părinții nu știu ce să-i răspundă înapoi, fiind luați mai tot timpul prin surprindere de istețimea puștiului.

Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani: „Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele'Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani: „Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele'

Celor doi nu le vine să creadă cât de repede a trecut timpul și cât de mare a crescut fiul lor. Octavia Geamănu a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu a știut cum să reacționeze când i-a atras atenția copilului că nu comunică suficient, la fel ca alți colegi de-ai lui în relația cu părinții lor. Băiatul a avut atunci o replică genială, care a lăsat-o fără cuvinte pe jurnalistă.

Citește și: Motivul pentru care Octavia Geamănu nu și-a mai dorit al doilea copil:Mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură, în burtă' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie:”Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş”

Citește și: Ce bine arată Elwira Petre în costum de baie, la 41 de ani:”Bine că nu am căzut în apă în pași de salsa”

Citește și: Mihai Bobonete a împlinit 42 de ani:'Mă întreb dacă eu merit ceea ce am'

Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani

Băiețelul cuplului va împlini, în noiembrie, șase ani și, din toamnă, va merge în prima lui zi de școală. Nu este încă conștient de faptul că are doi părinți celebri, pe Marian Ionescu, membru al trupei Direcția 5, și pe Octavia Geamănu, jurnalista de la postul Antena. Vedeta a povestit, pentru sursa citată anterior, că și-ar dori să existe mai multă comunicare, așa cum se întâmplă deja în relația altor copii cu părinții lor.

„E selectiv și secretos. E în vârful piramidei când vine vorba despre secrete. La întrebarea „Cum ți-a mers la grădiniță?', doar îmi face din mână semnul că totul a fost ok. Când îl rog să-mi povestească ceva, îmi zice că viața e superbă, sunt fericit, ce să-mi mai spună. Întotdeauna aflu când mergem în vizită sau când ne mai întâlnim cu colegii lui, de la ei.

De la colegii lui am aflat despre primul pupic cu Petra, despre una-alta, dar de la el nu aflu absolut nimic. Chiar de curând l-am întrebat de ce nu avem și noi genul ăsta de comunicare, cum au colegii lui cu părinții, în care să povestească tot, că vreau să știu și eu tot despre el. La care el mi-a zis: „Mami, cum să îți spun eu ție? Dumnezeu când m-a creat mi-a zis să tac'. Deci m-a dat gata, are niște replici mortale', a spus ea.

Octavia Geamănu: „Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele'

Băiețelul cuplului pare că se îndreaptă spre o altă direcție, total opusă de meseriile părinților lui. Mama sa speră totuși să se apuce de tenis, pentru că este sportul care îi place lui foarte mult.

„Eu sper să joace tenis. Așa cum îmi imaginam atunci când era mic, pentru că era foarte atras de pian, de fapt eu îl puneam la pian, că asta va face, că dăm lovitura cu el. Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele care sunt în mijlocul casei, nici cu chitara, cu nimic. În schimb, joacă tenis. Îi place tenisul. În continuare îi mai place și asta cu pictura.

Acum ceva vreme, recent, m-am trezit și m-am dus la el în cameră să-l trezesc să mergem la grădiniță și mi s-a dus inima în stomac când nu l-am văzut în pat. Am început să-l strig prin casă, iar el mi-a răspuns din atelier. Era în atelierul de pictură. Luase o pânză de-ale lui taică-su și picta pe ea. Ceva-ceva are, dar ce o fi, pe viitor, om vedea', a explicat ea.

„Și acum mă mai plimb cu motocicleta, normal. Am aceeași viață. Viața mea nu s-a schimbat doar pentru că am devenit mamă. Eram responsabilă și înainte, sunt responsabilă și acum. Doar pentru că am un copil nu mi-am anulat existența.

Trăiesc în continuare în raport cu dorințele pe care le am, desigur, în măsura timpului, pentru că tot timpul meu este al lui Andrei. El nu este deloc atras de motociclete. A primit când era mic, la 3-4 ani, de Crăciun, una și n-a avut nicio treabă cu ea. Mi-a zis chiar să o dăm cuiva care chiar și-o dorește. Stai liniștită că doar pare darnic, dar nu este', a mai continuat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter