Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu cei doi copii ai săi: ”Sonia e un geniu. Îmi pare rău că spun asta”

Publicat pe

Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu cei doi copii ai săi. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atunci când vine vorba de viața personală, fiul lui Florin Piersic alege să stea în umbră și să fie reținut. Nu este genul de om care să povestească din inimitate, însă de data aceasta a vorbit fără perdea despre relația dintre el și copiii lui, Sasha și Sonia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic Jr. are un trecut tumultuos când vine vorba de viața sentimentală. Cu toate astea, din ambele mariaje eșuate, au rezultat doi copii frumoși. Din rodul iubirii alături de actrița Dorina Chiriac a rezultat o fiică uimitoare, Sonia, care acum are 16 ani. De asemenea, din căsnicia cu Andreea Cipcă, are un băiat, Sasha, de doar 6 anișori.

Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu cei doi copii ai săi: 'Sonia e un geniu. Îmi pare rău că spun asta'Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu cei doi copii ai săi: 'Sonia e un geniu. Îmi pare rău că spun asta'

Florin Piersic Jr. a fost reținut de-a lungul timpului să facă detalii publice despre micuții săi. Acum, a spus lucrurilor pe nume și a vorbit deschis despre relația pe care o are cu ei. Mai mult decât atât, a povestit cum petrece timp cu aceștia, dar și spre ce domenii au înclinații. Totuși, unele declarații au șocat pe toată lumea.

Citește și: Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu tatăl său:'Există undeva o ruptură, care nu poate fi cusută niciodată'

Citește și: Cine este iubita lui Florin Piersic Jr.și cu ce se ocupă. Sunt împreună de 9 ani!

Citește și: Corina Băcanu critică dur campania Balenciaga, care a sexualizat copiii:”Ceva mai bolnav rar am văzut”

Citește și: Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani.Actorul din „Green Book” a fost găsit fără suflare pe o stradă din Bronx

Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu cei doi copii ai săi

Florin Piersic Jr. este fără dar și poate un tată mândru de copiii pe care-i are. Actorul se laudă atât cu Sonia, fiica lui cea mare, cât și cu Saha, băiețelul de doar 6 ani. Acesta susține că viața i s-a schimbat radical de când au apărut ieri, totul luând o altă întorsătură. Deși are un program încărcat, încearcă pe cât posibil să petreacă timp de calitate cu ei.

'E o meserie care nu se face la orele stabilite, alea care te pun în rutină. Așa cum spuneam, sunt, deseori, ultimul om care pleacă din teatru. Da, din cauza asta ratez anumite lucruri. De exemplu, eu ador să îi spun lui Sasha povești înainte de culcare. Le inventez pe moment și folosesc tot felul de trucuri, din ce a văzut peste zi, personaje care-l interesează și-așa mai departe. Și atunci adoarme fără să îi spun povestea, când am spectacol. Ăsta e doar un exemplu. Și atunci e normal ca viața personală să nu fie perfectă.', a spus Florin Piersic Jr. despre timpul alături de copiii lui.

Ce relație are Florin Piersic Jr. cu cei doi copii după divorțul de mamele lor

Pe plan amoros lucrurile nu au mers. Nu a reușit să aibă un mariaj fericit cu niciuna dintre mamele copiilor lui, iar pentru asta își asumă vine. Știe că este un bărbat dificil și că o femeie nu ar sta prea mult lângă el. Totuși, relația cu fiica și fiul lui merg foarte bine. Cei trei fac numeroase activități atunci când se întâlnesc, merg în diferite locuri, iar actorul descoperă pe zi ce trece ceva nou la ei.

'Un copil schimbă tot. Sasha e foarte încăpățânat, are multă personalitate, ține foarte mult la părerile lui și e greu să discuți cu el în anumite situații. Dar acum îmi umplu niște goluri cu el. Mă joc cu Lego, am făcut niște pereți cu vopsea și desenăm cu creta, multe, multe lucruri. Acum încerc să îl țin departe de playstation. Nu cred că-mi seamănă. El e foarte atletic și foarte energic. Știe foarte multe lucruri de care eu nu aveam habar la 7 ani și nu stă toată ziua pe Internet. Nu stă pe Internet. Le află de la școală.', a spus Florin Persic Jr. despre fiul său de 6 ani.

Florin Piersic Jr.: 'Sonia este un geniu'

Florin Piersic Jr. și-a deschis sufeltul și a vorbit pe larg despre cei doi copii ai săi care-i aduc mereu zâmbetul pe buze. A vorbit pe larg despre cum petrece timpul cu fiul lui, dar și cum se înțelege cu el. Acum însă, a venit rândul să povestească despre fiica sa, Sonia, în vârstă de 15 ani. Lucrurile iau o altă întorsătură aici.

'Sonia e un geniu. Îmi pare rău că eu, ca părinte, spun asta, dar nu o spun de suprafață. Chiar e. Îmi pare rău că spun asta. Iar geniul vine la pachet cu niște dificultăți, nu e simplu. Cu ea nu te înțelegi la orice oră și oricând. Dar ea desenează într-un fel la care eu nici măcar nu pot visa. Eu nu înțeleg cum a făcut desenul ăla. Și-atunci e normal să îmi ador copiii.', a concluzionat Florin Piersic Jr.

Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu tatăl său

Florin Piersic Jr. are o relație foarte frumoasă cu cei doi copii pe care-i are din mariaje diferite. Totuși, lucrurile nu stau la fel și când vine vorba despre tatăl său. Cei doi nu au o legătură așa cum și-ar fi dorit actorul. A vorbit pe larg despre o întâlnire cu tatăl său, care nu ar fi fost deloc plăcută. Deși a vrut să-i facă o surpriză celebrului Florin Piersic, totul ar fi luat o altă întorsătură.

Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală. E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…’, a povestit fiul lui Florin Piersic, în emisiunea Marius Tucă Show, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter