Denise Rifai, mărturisire neașteptată despre Klaus Iohannis: "A refuzat. Este un om care..."

Publicat pe

Denise Rifai a fost acum invitata jurnalistului Adrian Artene, în podcastul Altceva. Prezentatoarea de televiziune și-a deschis sufletul și a dezvăluit niște detalii inedite, atât despre viața ei personală, cât și despre carieră. După ce a mărturisit că a existat și un invitat care i-a fost antipatic, dar de la care a avut foarte multe lucruri de învățat, vedeta a răspuns cu sinceritate și când a fost întrebată despre invitatul pe care și-l dorește cu ardoare în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai este una dintre cele mai iubite și mai urmărite prezentatoare din România. Știe exact cum să îi cucerească pe invitați și să îi facă să își dezvăluie secretele. De data aceasta însă, ea a fost supusă unui set de 40 de întrebări, prin intermediul cărora admiratorii ei au putut să o cunoască mai bine.

Denise Rifai, mărturisire neașteptată despre Klaus Iohannis: "A refuzat. Este un om care..."Denise Rifai, mărturisire neașteptată despre Klaus Iohannis: "A refuzat. Este un om care..."

Denise Rifai, dezvăluire inedită despre Klaus Iohannis

Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D a recunoscut că a încercat să îl aducă în emisiune pe președintele României. Din păcate însă, demersul ei a eșuat. Nu este sigură că politicianul a primit informația corectă. Cu toate acestea consideră și că Iohannis ar trebui să se prezinte în fața celor care l-au ales și să le permită să îl cunoască mai bine.

„Pe președintele Iohannis, pentru că a refuzat și pentru că nu… Eu nu mă prind la președinte dacă chiar nu a ajuns invitația mea la el. În statul român, că mie îmi place foarte mult politica și aici este zona mea de expertiză, sunt foarte multe straturi. Știi vorba aia, că până ajungi la Dumnezeu te mănâncă sfinții? Eu nu știu dacă la președintele Iohannis a ajuns vreodată invitația mea la 40 de întrebări cu acest temei real.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman, după ce artistul i-a dat un inel în emisiunea ei: „M-a surprins gestul. E un tip natural şi original' / EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Liviu Vârciu a investit 50.000 de euro într-un salon de înfrumusețare: „Voi sta acolo în fiecare zi”

Citește și: Cum își menține Denise Rifai silueta, la 37 de ani. Ce dietă ține și ce trucuri de frumusețe are:„Încerc pe cât posibil să nu mănânc…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum este Simona Gherghe în rolul de mamă: 'Cei mici trebuie să știe de reguli și să le respecte'

Noi l-am votat, este președintele românilor, vrem să îl cunoaștem. Este o emisiune portret, cu foarte multă bază politică. Adică nu am trata doar chestiuni ce țin de viața personală a domniei sale. Tratăm chestiunile pe care le-a făcut pentru statul român. Ne este președinte de un deceniu. Cred că ar fi cazul ca președintele Iohannis să iasă la interviuri.

Întotdeauna. (n.r. dacă ar fi interesată de un interviu cu el și după ce își termină mandatul) Pentru că este un om care a avut cheile statului român și secretele statului român timp de zece ani”, a mărturisit Denise Rifai, în podcastul Altceva cu Adrian Artene.

Ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii

Denise Rifai a cucerit publicul din România chiar de la prima ediție. Însă, există anumite detalii despre care cei de acasă nu au idee atunci când urmăresc emisiunea de la Kanal D.

„În secunda în care oamenii te știu, dar nu te cunosc, vii la mine, automat îți spui adevărul tău. Și dincolo că spui ce vrei, omul de acasă te simte că ești autentic, sau că minți sau că ai emoție, sau îți simte punctul slab.

În platou, sunt tensiuni foarte mari pentru că este o emoție în primul rând. Oricât de mult ai anticipa sau te-ai gândi la ce aș putea eu să întreb, automat se creează acolo o tensiune. 

Toată lumea care a fost la 40 de întrebări a ieșit iubită după emisiunea asta. Doar să ai puterea să-ți treci încă o dată viața prin ochi și să ne explici poate sau să te lași descoperit. Acesta este secretul celor 40 de întrebări’, a precizat jurnalista. 

Sursă foto: Facebook, captură Youtube.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter