Cum este Simona Gherghe în rolul de mamă: ”Cei mici trebuie să știe de reguli și să le respecte”

Publicat pe

Cum este Simona Gherghe în rolul de mamă. Cu toții o știm pe frumoasa blondină de pe micile ecrane în ipostaza de prezentatoare TV. Ei bine, în spatele carierei de succes, este o soție și o mamă excelentă. Are acasă 2 copii adorabili și un soț minunat, însă numeroase persoane se întreabă cum se înțelege cu micuții ei, dar și cum reușește să le ofere o educație ca la carte și să se ocupe de ei. Simona Gheorghe a vorbit pe larga despre familia ei și relația cu Ana și Vlad.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe se descurcă de minune în rolul de prezentatoare TV, însă la fel putem spune și despre meseria de mamă pe care o face de mai bine de 5 ani. Din rodul iubirii dintre ea și soțul ei au rezultat doi copii: Ana și Vlad, cu vârste de 5, respectiv 3 ani. Este fără dar și poate o mamă eroină, care reușește să le ofere micuților tot timpul ei, asta în timp ce îmbină treburile casnice cu activitatea profesională.

Cum este Simona Gherghe în rolul de mamă: 'Cei mici trebuie să știe de reguli și să le respecte'Cum este Simona Gherghe în rolul de mamă: 'Cei mici trebuie să știe de reguli și să le respecte'

Nu o dată, ci de mai multe ori, Simona Gherghe s-a arătat în fața fanilor copleșită de gesturile frumoase ale copiilor ei. Toți o întrebau cum reușește să se împartă atât de bine și să le ofere cea mai bună educație. Acum, prezentatoarea TV a povestit cum stau, de fapt, lucrurile, recunoscând că ea este cea autoritară în casă și cea care impune regulile.

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 44 de ani.Imagini din vacanța din Grecia

Citește și: Când are loc finala emisiunii „Mireasa', sezonul 6. Simona Gherghe:„Concurenții se pregătesc de căsătorii'

Citește și: Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți:”Cel mai bun exercițiu”

Citește și: Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prima noapte de amor:”Stângaci și complexat”

Cum este Simona Gherghe în rolul de mamă

Simona Gherghe a dezvăluit că este o mamă autoritară. Atunci când vine vorba de educație, reguli ce țin de igienă, alimentație și ordine, frumoasa prezentatoare TV nu lasă loc de discuții. Își dorește tot binele pentru cei doi copii pe care-i are, astfel că regulile fac parte din viitorul lor și o creștere frumoasă. Cu toate astea, nu poate spune că are o fiică și un fiu pe deplin ascultători. Înțelege că sunt mici și nu pot înelege orice lucru ca un adult, astfel că sunt multe dăți peste care a trecut cu vederea.

'La capitolul năzbâtii, nu pot spune că au făcut mare lucru. Se mai ceartă, se mai păruiesc între ei. Lucruri din acestea care știu ei că mă supără pe mine. Au mai spart obiecte, dar nu poți să te superi pe ei. Sunt copii, sunt mici și când vin așa cu mutrița și spun – Mami, îmi pare rău! Nu am vrut! – uiți tot, ce să faci.

Eu sunt cea autoritară în familie. Cei mici trebuie să știe și de o anumită disciplină. La vârsta aceasta este importantă rutina. Sunt importante și regulile. Trebuie să ne ținem de ele pentru că altfel va fi haos.

Dacă nu ar mai ști de nicio regulă le-a fi mai greu și la grădiniță și la școală. De aceea vreau să respecte anumite reguli care țin de alimentație, care țin de igienă, de programul lor de somn.', a afirmat Simona Gherghe pentru FANATIK.

Simona Gherghe, o mamă strictă când vine vorba de alimentație

Nu doar în privința educației și a unor reguli Simona Gherghe se declară o mamă strictă. Încă de când au venit pe lume copiii ei, a avut grijă să aibă mare grijă de sănătatea lor, astfel că alimentația corectă a fost mult timp pe primul plan. Acum, că au mai crescut, nu mai este la fel de impunătoare, însă are grijă ce Ana și Vlad să aibă trei mese principale pe zi. Totodată, nu acceptă execesele de dulciuri, iar micuții au înțeles motivele!

'Când pot să le gătesc, mai ales în weekend, da mâncăm mâncare gătită în casă lucruri care știu că le plac. De exemplu, ei iubesc spaghetele. Le fac ciorbe. Dimineața le fac omlete, friganele. După-amiaza mănâncă la grădiniță. Seara le prepar la cină ce se poate: mămăligă cu brânză și smântână, sandviciuri.

Nu mai sunt atât de strictă ca atunci când erau mici când eram disperată ca toată mâncarea să fie bio. Am totuși grijă și acum să existe un echilibru în dieta lor. Nu mănâncă atât de mult dulce cât și-ar dori ei. Le-am explicat și acolo că asta ține tot de sănătatea lor și de sănătatea dinților, și au înțeles.', a mai spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe despre fiica ei: 'Este epuizată'

Fiica Simonei Gherghe este super activă. La doar 5 anișori și-a dorit să încerce câte puțin din fiecare domeniu. Mai concret, fie că vorbim de tenis, înot, cooking sau teatru, este atât de încântată că nu renunță la nimic. Prezentatoarea TV i-a citit oboseala pe chip de mai multe ori și a încercat să o facă să renunțe la unul din ele cel puțin, însă în zadar.

'Ana a vrut să se înscrie la aproape toate grupurile de la grădiniță. Ne-am trezit că are și două cluburi pe zi, ceea ce este foarte mult. A vrut și la tenis, a vrut și la înot, și la balet, și la cooking, și la științe și la engleză suplimentar, la teatru.

Și este epuizată, dar nu vrea să o retrag de pe nicăieri. Vlad fiind mai mic, abia îl împrietenim cu înotul și o să urmeze schiul', a mai adăugat prezentatoarea TV, tot pentru Fanatik.

Ana vrea să calce pe urmele mamei sale

Are doar 5 ani, însă Ana știe deja că vrea să-i calce pe urmă mamei sale. Fiica prezentatoarei TV o vede deja ca un model în viață pe Simona Gherghe, ceea ce este minunat. Totuși, are o vârstă fragedă, astfel că părinții nu se pot pronunța. Cert este că atât frumoasa vedetă cât și soțul ei îi vor susține pe amândoi, indiferent spre ce domenii se vor îndrepta, atât timp cât sunt bune și demne de ei.

'Sunt prea mici ca să se pronunțe, dar dacă o întrebi pe Ana ea vrea să se facă prezentatoare ca mami, dar cine știe, poate o să se schimbe de 10 ori treaba asta până când își va alege ceva care să i se potrivească.

Noi o vom susține să exact ceea ce își dorește. Dacă o să-i placă, nu am nicio problemă să mă urmeze. Este o meserie foarte frumoasă. Eu iubesc televiziunea, o fac cu pasiune și cu mare drag.

Îmi este dor să fiu pe sticlă când lipsesc mai mult. Dacă o să-i placă, cum să nu. Dacă iubești meseria asta, nu o să le simți ca pe niște sacrificii', a mai completa Simona Gherghe.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter