Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prima noapte de amor: "Stângaci și complexat"

Publicat pe

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prima noapte pe care a petrecut-o, în intimitate, alături de un bărbat. Prezentatoarea a povestit cum s-a desfășurat prima noapte de amor, pe vremea când avea 17 ani. Vedeta a recunoscut că voia să afle mai multe despre iubirea fizică, însă partenerul ei era extrem de inhibat. Mihaela Rădulescu a mărturisit că întreaga experiență nu i-a lăsat o impresie prea bună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu, dezamăgită prima noapte de amor, care a avut loc pe vremea când avea 17 ani. Vedeta nu s-a sfiit să povestească cum și-a pierdut virginitatea alături de un tânăr, mult prea nepriceput. Prezentatoarea a dezvăluit că întreaga întâmplare a avut loc în perioada adolescenței. Asemenea oricărei fete de vârsta ei, Mihaela Rădulescu era foarte curioasă să-și exploreze sexualitatea, însă partenerul ei s-a dovedit a fi mult prea timid.

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prima noapte de amor: "Stângaci și complexat"Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prima noapte de amor: "Stângaci și complexat"

Mihaela Rădulescu, dezamăgită prima noapte de amor. Ce-i reproșează partenerului?

Mihaela Rădulescu a fost dintotdeauna o persoană dezinvoltă căreia nu i-a fost teamă de provocări. În adolescență, a avut parte și de prima experiență sexuală, însă, din păcate, tânărul nu a fost deloc pe placul Mihaelei. Prezentatoarea a mărturisit că respectivul băiat era atât de inhibat, încât a fost nevoită să facă primul pas.

Citește și: Dan Negru, reacție dură după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au rămas fără emisiuni TV: „În România e discriminarea de vârstă'

Citește și: De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor: „Mai bine mai târziu decât niciodată'

Citește și: În ce își investește Cătălin Botezatu banii și cât a valorat primul premiu din cariera lui: „În general, ceasurile sunt cele mai scumpe. Depășesc…' / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină: 'Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău'

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența'. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar, era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.„, a afirmat Mihaela Rădulescu pentru Tango.

Mihaela Rădulescu: „Nu mi s-a părut nimic grozav”

Prima noapte de amor nu a reprezentat nimic special pentru Mihaela Rădulescu, din cauza stângăciei partenerului. Chiar dacă au trecut foarte mulți ani de la acea întâmplare, Mihaela nu s-a putut abține să nu-l ironizeze pe respectivul bărbat.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)', a spus Mihaela Rădulescu, pentru sursa citată.

Mihaela Rădulescu, iubire cu adrenalină, alături de Felix

Mihaela Rădulescu are în prezent o relație armonioasă cu Felix Baumgartner, cascador de profesie, cei doi împărtășind pasiunea pentru sporturile extreme și adrenalină. Mihaela a recunoscut că ea este cea care menține echilibrul în viața lor de zi cu zi. Vedeta a mai adăugat că se bucură de stilul de viață liber pe care îl trăiește, alături de bărbatul iubit, departe de repsonsabilitățile cotidiene.

Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/mihaela-radulescu-felix-baumgartner-9-ani-relatie-2978234„, a declarat vedeta, într-o intervenție la „Vorbește lumea”.

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu nu vrea să se căsătorească

Deși Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de invidiat, vedeta nu dorește să se căsătorească. Prezentatoarea a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ștefan Bănică și cu Elan Schwartzenberg. Aceasta a declarat că nu mai crede în mariaj, ci preferă să trăiască iubirea în moment.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața.„, a menționat Mihaela Rădulescu la PRO TV, acum ceva vreme.

sursa FOTO: Instagram/Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter