Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți: "Cel mai bun exercițiu"

Publicat pe

Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți. Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în anul 2021, atunci când simpatica prezentatoare a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Au trecut aproape doi ani de atunci, iar viața lor s-a schimbat radical, după cum spune chiar iubita artistului. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit deschis despre ritualul pe care îl respectă în fiecare dimineață, alături de familia sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit părinții unei fetițe minunate, pe nume Josephine, în luna martie a anului 2021. De atunci, viața lor s-a schimbat radical, au fost nevoiți să renunțe la viața plină de petreceri, concerte, nopți pierdute și deplasări constante pentru a putea petrece timp și cu micuța.

Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți: "Cel mai bun exercițiu"Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți: "Cel mai bun exercițiu"

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult', a declarat Gina Pistol, potrivit TV MANIA.

Citește și: Ce cadou i-au oferit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, după botez

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor

Citește și: Drama lui Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Concurentul își crește singur cei doi copii, după ce mama i-a părăsit:„Soția nu știu unde este

Citește și: Noi informații despre Simona Halep și scandalul de dopaj în care este implicată. Cristian Jura, arbitru TAS:’Tribunalul a anunțat că…’

Micuța Josephine, pasionată de fardurile mamei

În fiecare dimineață, Gina Pistol, micuța Josephine și Smiley au parte de un ritual aparte. Dansează împreună, se joacă și petrec timp prețios. Fetița, care va împlini doi ani primăvara viitoare, se pare că este extrem de ascultătoare și are grijă de fardurile mamei, de care este pasionată de când a mai crescut.

„Cred că preferă livingul, pentru că  este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege. Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii', a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

Cum vor petrecere sărbătorile de iarnă

Cât despre cum vor petrecere sărbătorile de iarnă, Gina spune că au de gând să facă Crăciunul în familie, alături de părinți și cei apropiați.

„Crăciunul îl petrecem în familie, vom merge la părinţii lui Andrei, împreună cu fratele lui şi cu iubita lui, iar de Revelion, Andrei va avea cântări la munte și noi vom merge cu el. Apoi, vom pleca în vacanţă', mai spune aceasta.

sursă foto- Instagram și Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter