Andra a cântat alături de fiica ei, Eva Măruță. Cele două au purtat ținute asortate: "O seară magică"

Publicat pe

Andra a susținut un concert la Opera Română, și a cântat împreună cu fiica ei, Eva Măruță, în vârstă de 7 ani. Artista a avut un moment emoționant și împreună cu fiica sa a cântat o piesă de Crăciun. Eva și Andra Măruță au îmbrăcat rochii asortate, emoționând toți spectatorii prezenți la concert.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Măruță are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Dincolo de rolul de artist pe scenă, Andra este soție și mamă. Vedeta este căsătorită cu Cătălin Măruță, iar împreună au doi copii minunați, David și Eva. Ieri seară, Andra a susținut un concert la Opera Romană, unde a cântat alături de fiica ei.

Andra a cântat alături de fiica ei, Eva Măruță. Cele două au purtat ținute asortate: "O seară magică"Andra a cântat alături de fiica ei, Eva Măruță. Cele două au purtat ținute asortate: "O seară magică"

Andra și fiica ei au cântat împreună o piesă de Crăciun, în limba engleză. Momentul a fost unul emoționant, iar amândouă au avut o apariție de senzație. Atât Andra, cât și Eva, au purtat rochii asortate, de culoare roșie, parcă scoase dintr-o scenă de basm.

Citește și: La ce alimente a renunțat Andra. A slăbit spectaculos în timp record:”Mi-am propus să nu mai…”

Citește și:Cum s-au îmbrăcat Andreea Esca și Andra la un eveniment caritabil.Au atras toate privirile

Citește și:De ce nu a reușit Adrian Stroe să câștige Chefi la Cuțite:”Mi s-a spus…”

Citește și:Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto:”Am pierdut ziua degeaba”

Andra a cântat alături de fiica ei, Eva Măruță

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a susținut un concert la Opera Romană, unde a cântat alături de numeroși artiști. Cântăreața a pregătit un momente emoționant și a cântat alături de fiica sa, Eva, în vârstă de 7 ani. Cele două au avut un moment de excepție, iar spectatorii din sală au fost plăcut surprinși. Andra și Eva au purtat rochii asortate, de culoare roșie. Artista a mai cântat alături de fiica ei în urmă cu trei ani. SOția lui Măruță a postat pe Instagram câteva imagini de la concert, alături de un mesaj emoționant.

O seară magică aseară, la Opera Română. Odată cu primul concert a debutat și turneul național „Vis de Iarnă'! Sunt copleșită de mesajele voastre frumoase și de căldura cu care invitații mei speciali au acceptat invitația mea. Vă iubesc și ne vedem din nou în seara asta', a scris Andra pe Instagram.

Eva Măruță și Andra au cântat o piesă în limba engleză

Andra are milioane de fani în România, iar concertul de la Opera Romană a fost unul incendiar. Artista a vrut să le ofere spectatorilor un moment emoționant și a cântat alături de fiica ei un cântec de Crăciun, în limba engleză. Atmosfera a fost una deosebită, iar fanii au fost încântați de prestația celor două. Seara trecută, Andra a mai urcat pe scenă alături de Adela Popescu, Mario Fresh, Dan Bittman, Narcisa Suciu și Mioara Velicu.

Andra Măruță va susține un concert de sărbători în mai multe orașe din țară, iar Bucureștiul a fost primul oraș pe listă. „Felicitări Andra! ? Ai transmis atâtea emoţii. Wow, până la lacrimi, excepţional! Fără cuvinte momentul cu Eva. Ați fost absolut divine… Splendid şi la superlativ totul ca de fiecare dată! Eşti pur şi simplu un om magic şi o sursă de inspiraţie', au fost câteva dintre mesajele primite de vedetă.

Eva Măruță a moștenit talentul artistic al mamei sale

Eva Măruță a devenit o adevărată personalitate în mediul online. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a moștenit talentul muzical al mamei sale. În vârstă de șapte ani, Eva Măruță are o voce excepțională. Mai mult, Andra a spus în seara concertului de la Opera Romană că speră să cânte alături de fiica ei la concertele ei.

„I-a plăcut atât de mult! Ieri nu am repetat, nu? Sau când? Alaltăieri. Și a zis: „astăzi nu repetăm? Cum adică nu repetăm și astăzi?' Acum a venit momentul. A venit momentul să cântăm! Acum trei ani, am cântat pe această scenă. Avea patru ani, iar acum are șapte și iată că se repetă tradiția și sper, când ea va crește mare, să mă invite și pe mine la concertele ei', a spus Andra înainte ca ea și fiica ei să înceapă să cânte.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter