Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto: "Am pierdut ziua degeaba"

Publicat pe

Adelina Pestrițu, experiență neplăcută în cadrul unui proiect foto, pentru care se pregătise temeinic alături de o întreagă echipă. Din nefericire, entuziasmul vedetei a dispărut subit, atunci când și-a dat seama că întreaga zi de filmare va trebui reprogramată. Nu numai Adelina a avut de suferit de pe urma acestei situații, ci peste alți 20 de profesioniști, care au irosit timp prețios. Vedeta a împărtășit urmăritorilor de Instagram pățania prin care a trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto, care s-a anulat fix atunci când îi era lumea mai dragă. Influencerița fusese solicitată pentru un proiect, însă shooting-ul nu a mai avut loc, fapt care a supărat-o teribil. Vedeta a relatat că a ajuns la timp la locație, nu înainte de a se achita de atribuțiile de mamă. Frumoasa brunetă s-a trezit dis-de-dimineață, a pregătit fiicei sale micul-dejun, apoi a dus-o la școală. Profesionistă din fire, Pestrițu a fost punctuală pentru ședința foto, dar din păcate nu toți cei implicați au dat dovadă de seriozitate.

Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto: "Am pierdut ziua degeaba"Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto: "Am pierdut ziua degeaba"

Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la ședința foto: „Mă întorc acasă”

Adelina Pestrițu a relatat că, după câteva ore de așteptare, în care stiliștii au machiat-o și coafat-o, a fost nevoită să se ducă acasă. Influencerița a dezvăluit că din cauza unei singure persoane, întregul plan a fost dat peste cap.

Citește și: Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose. Adelina Pestrițu, implicată direct: 'Vrei să faci o crimă?'

Citește și: Adelina Pestrițu, prima reacție după arestarea nașului ei pentru trafic de droguri: „Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-au încheiat destul de repede'

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia: 'Eu m-am cam enervat…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana: „A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori'

Astăzi am avut o zi tare ciudată. M-am pregătit pentru un shooting care avea să fie pe toată durata zilei, da n-a fost din cauza unor oameni neserioși. Mă rezum doar la atât, nu vreau să intru în detalii, n-are sens. Au fost antamați foarte mulți oameni, dar din cauza unei singure persoane s-a dat totul peste cap și s-a amânat ședința foto. Ce să zic? Mă întorc acasă, dar încerc să-mi păstrez zen-ul. Sunt coafată machiată, nu are sens să vă spun cum sunt cei din echipă, care, la fel, s-au dezumflat pe parcursul zilei, pentru că ne-am trezit cu toții la prima oră a dimineții, montați pe muncă, aveam multe de făcut.„, a menționat Adelian Pestrițu.

Influencerița a fost extrem de supărată

În ciuda celor întâmplate, proiectul va fi reluat, iar Adelina Pestrițu speră că de această dată nu vor mai exista suprize neplăcute. Situația a supărat-o destul de mult pe Adelina, care abia s-a abținut să nu divulge numele persoanei care i-a stricat ziua.

Am pierdut ziua degeaba. Au rămas în echipă doar oamenii serioși. Și ca să vă faceți o idee la câte persoane au stricat oamenii respectivi ziua de muncă, trebuia să fim vreo 22 de persoane pentru shooting-ul de astăzi. Frumos ar fi să vă și spun despre cine e vorba, dar nu vreau să-mi stric zen-ul.„, a mai adăugat influencerița pe Instagram.

Adelina, mesaj pentru cei care o atacă pe Instagram

Adelina Pestrițu, experiență neplăcută pe Instagram. Vedeta a povestit, recent, în cadrul unui interviu, că a avut parte de multe probleme pe social-media. Aceasta susține că cei care o atacă, își varsă asupra ei propriile frustrări.

Cred că oamenii care vor să (mă) atace sunt frustrați. Cred că se simt mai bine pe moment, după care își dau seama că nici asta nu le-a adus prea multă fericire. Și eu am momente în care poate nu am încredere în mine, sunt tristă sau poate am neajunsuri. Și eu am problemele mele', a mărturisit ea pentru stirileprotv.ro.

FOTO: Instagram/Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter