Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose. Adelina Pestrițu, implicată direct: ”Vrei să faci o crimă?”

Publicat pe

Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose, la ultimele căutări. Au ieșit la iveală lucruri pe care cu siguranță artista nu le-ar fi divulgat. Invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, acesta a venit cu ideea de a face schimb de telefoane pentru a-și verifica unul altui ultimele căutări pe Google. Zis și făcut, însă nimeni nu se aștepta la astfel de rezultate. Actorul a rămas fără cuvinte când a văzut ce a căutat insistent cântăreața. Are legătură cu Adelina Pestrițu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete a invitat-o pe Theo Rose la un podcast! Artista a vorbit fără perdea despre viața ei și a răspuns la numeroase întrebări pe care fanii voiau să le stie. Ei bine însă, filmările nu s-au oprit doar la aceste detalii, fiindcă actorul a 'suspus-o' unui test neașteptat. Iată ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose, la ultimele căutări.

Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose. Adelina Pestrițu, implicată direct: 'Vrei să faci o crimă?'Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose. Adelina Pestrițu, implicată direct: 'Vrei să faci o crimă?'

Mihai Bobonete i-a propus lui Theo Rose să facă schimb de telefoane câteva minute. Nu, nu pentru a intra la mesaje sau apeluri, ci pentru a intra pe google. În timp ce verifica ultimele căutări ale artistei, actorul a fost cu adevărat șocat de ceea ce citea. Are legătură direct cu Adelina Pestrițu și familia ei!

Citește și: Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:„Nu pot vorbi despre asta. Sunt…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose.Ioan Diaconu are aceeași meserie de peste 20 de ani

Citește și: Nea Mărin a ajuns la spital, înainte să termine filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg':„O premieră deloc plăcută pentru mine'

Citește și: Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici':'Premiul este o recunoaștere a eforturilor mele'

Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose, la ultimele căutări

Theo Rose a fost de acord, explicând că nu are nimic de ascuns. Într-adevăr, nu ascundea nimic grav, însă nimeni nu se aștepta ca din toate căutările 8 să fie doar cu și despre Adelina Pestrițu. Mihai Bobonete a rămas profund surprins și nu a putut să nu o întrebe care este motiv. Bineînțeles, artista a venit imediat cu explicație pentru a nu lăsa loc de interpretări.

'1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 căutări cu bebelușul Adelinei Pestrițu? Vrei să faci o crimă? Opt căutări, nene, adică e prea mult!!!', a fost reacția imediată a lui Mihai Bobonete.

De ce a căutat Theo Rose bebelușul Adelinei Pestrițu

Bineînțeles, toată lumea se întreabă de ce ar fi căutat Theo Rose bebelușul Adelinei Pestrițu. Știm deja cu toții că frumoasa brunetă are o fetiță adorabilă, care nu mai este deloc un bebeluș, ci chiar o adevărată domnișoară. Recent, frumoasa brunetă a postat primele poze cu fetița ei după ani în care a ținut-o ascunsă, astfel că artista voia doar să vadă dacă s-a schimbat de când avea doar câteva luni.

„Stai să îți spun ce s-a întâmplat: a postat acum recent o poză cu fetița ei, mare fiind. Eu nu am mai văzut-o de când era bebeluș și am vrut să văd transformarea. Deci e superbă fii-sa', a explicat Theo Rose în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Ce alte lucruri a căutat Theo Rose pe Google în ultima perioadă

Ei bine, nu doar bebelușul Adelinei Pestrițu a vrut să-l vadă pe Google, ci mult mai multe lucruri. Theo Rose s-a interesat imediat cum a auzit de Uraganul Fiona pentru a vedea despre ce este vorba, de fapt. Ba mai mult decât atât, a căutat chiar și cum se face cacao cu lapte la ibric, semn că sarcina a venit la pachet și cu primele pofte din copilărie.

Psychotic child beth? Ce e asta? Ce e asta?', întreabă, contrariat, actorul din „Las Fierbinți'.

O fetiță, Beth, psihopată, voia să-și înjunghie fratele și părinții. S-a făcut și un documentar despre asta. Ei, gagica aia e foarte bine azi, e scriitoare', a mai spus Theo Rose.

Ai căutat cacao cu lapte rețetă pe Google?', întreabă, el, râzând.

'Nu, măi, stai să-și explic. Faza e că eu nu știu câte lingurițe să pun', s-a disculpat Theo Rose.

Theo Rose, căutări pe Google despre artiști decedați

Pe lângă numeroase căutări din diferite domenii sau curiozități, Theo Rose acordă timp importnat și carierei pe care o are. Frumoasa cântăreață s-a intersat despre Aaron Carter, solistul care a decedat pe 5 noiembrie 2022. Totodată și pe Laura Stoica, artista care ar fi împlinit 55 de ani pe 10 octombrie, o are pe Google la cele mai recent căutări.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter